Skip to content

11 Comments

 1. Klejs
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 08:55

  Du er ikke ene om at synes det – det er MEGET kejserens nye klæder over en hel del "kunstværker". Men den der genfødsel/druknede mand med den uhyggelige lyd, ham går jeg aldrig alene ind til, han er sgu for uhyggelig.

  Reply

 2. Pernille
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 09:57

  Så du den fine sorte mur udenfor ARoS på Officerpladsn? Den har jeg nemlig været med til at bygge :D Og er enig med Klejs, han er simpelthen bare for klam, ham æggeface

  Reply

 3. Nadia
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 09:59

  Klejs: Men måske man bare skal have en lidt mere kreativ baggrund for at forstå det? En kunsthistorieuddannelse f.eks?Jeg aner det ikke.Pernille: Ja, den lagde jeg godt mærke til – der var et mylder af børn, der kravlede på den :)Kasper elskede æggeface. Stod og grinede længe. Jeg er dog ikke sikker på, han værdsatte filmen på grund af de kunstneriske kvaliteter…

  Reply

 4. Pernille
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 10:12

  Jeg kan slet ikke får øje på æggeface kunstneriske kvaliteter. Synes den er træls og måske egentlig også lidt komisk, men mest af alt klam. Hurra for kravlende børn! :D

  Reply

 5. imangelafbedre
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 12:41

  Haha! Du er sjov.Som ægte humanist og æstetiker synes jeg der er alt for meget "Kejserens nye klæder" over naturvidenskab! :-)

  Reply

 6. Sif
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 17:08

  Skulle hilse og sige at os fra de mere kunstneriske fag heller ikke fatter en brik. Sådan en øjebæ, og fuld af grim kunst er den også. Jeg knurrer når jeg går forbi.Mvh Rokokofascisten.

  Reply

 7. Nadia
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 18:48

  imangelafbedre: Og se, det kan jeg slet ikke sætte mig ind i :)(På nær måske når aviser som Ekstra Bladet går helt i selvsving over ny forskning, og journalisterne er helt ude af stand til at forholde sig kritisk til de resultater, de tilfældigvis er faldet over… SUK!)Sif: Så elendigt var det heller ikke, synes jeg ;) Men jeg er heller ikke rokokofascist.(Jeg må dog indrømme, jeg har en forkærlighed for barokken.)

  Reply

 8. amarOrama
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 20:05

  Jeg elsker æggehovedet. Så er det sagt.

  Reply

 9. Nadia
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 20:38

  Det gør Kasper også. Men jeg forstår det stadig ikke.

  Reply

 10. Anonymous
  onsdag 19. oktober, 2011 @ 08:24

  Kommer til at tænke på min kære svigerfamilie, som for nogle år tilbage var på et museum med MEGET moderne kunst. Normalt kan de godt lide at gå på kuntmuseer. Men i dette tilfælde fattede de brik af, hvad der foregik. På et tidspunkt ender de i et stort hvidt rum, hvor der kun er en lille firkant på væggen. Forargelsen ville ingen ende tage og sætningen "Utroligt hvad man kan kalde kunst i dag!" blev sagt mange gange – indtil de fandt ud af, at de alle stod og kiggede på en ganske almindelig lyskontakt…

  Reply

 11. Nadia
  onsdag 19. oktober, 2011 @ 08:35

  HA! Det er da også for fedt!Fantastisk historie :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *