Skip to content

22 Comments

 1. Maja
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 08:04

  Der er andre løsninger end iPod-anlæg, Nadia: P1, P2 eller P4 for eksempel. Så hedder det ikke 'nørdet', så hedder i stedet 'voksen' … :)(Tog mig selv nogle år at erkende, at det ikke var P3, der var blevet dårligere, men mig selv, der var blevet ældre. Jeg kan også kun holde til det kortere tid ad gangen.)

  Reply

 2. Morenilla
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 10:16

  P6 og P7 kan helt sikkert også anbefales! Havde tænkt længe at P3 var blevet dårligere, men det er nok rigtigt, at man bare selv er blevet det ældre.

  Reply

 3. nadia
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 11:11

  NO. FREAKING. WAY!Endnu et bevis på at vi er gjort af det samme og er kloner:Igår, da jeg sad lige så stille og tatoverede, kom den der sang i radioen. Min reaktion var med det samme: "Sig mig engang, havde hun ikke været død?! Og hvordan helvede kan hun så få en pladekontrakt, hva'?!"

  Reply

 4. Trix
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 11:28

  Første P8 morgenjazz til kaffen, så P6 beat til at være tjekket i lab og til sidste P2 til at køle hjernen ned efter en episk dag. Jeg gør det, bare uden de episke dage i lab, ik'?

  Reply

 5. kbo
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 12:20

  Jeg har det på præcis samme måde. jeg er dog begyndt at slukke radioen i en voldig bevægelse, når jeg bliver sur på musikken. Og det gør jeg! Troede også det var en joke, da de reklamerede for flo ridas 'Hangover'. Hvorfor kan man lave sange om alt?!

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 12:20

  Maja: Det nørdede er ikke, at jeg hader sangen (det må alle udenfor teenagesegmentet gøre), men at jeg er blevet hende der kun kan forholde sig helt bogstaveligt til en sangtekst, udelukkende fordi den bevæger sig på gransen til mit faglige område ;)Morenilla: Ja, P6 er bedre, men fungerer ikke super på vores oldgamle radio.Nadia: Præcis! Hendes blod skulle ikke være radioaktivt ret længe ad gangen, før hun fik det ret dårligt…Trix: Men jeg vil hellere bare høre min iPod-playliste. Igen og igen.I virkeligheden er jeg absurd konservativ, når det kommer til musik (hvorfor radio bare aldrig har været min ting til at starte med), og hvis der bliver spillet bare én elendig sang inden for de to timer jeg lytter, så hader jeg dem resten af dagen.Derfor virker iPod-løsningen bedre. Hvis jeg altså var rig.

  Reply

 7. Nadia
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 12:21

  Kbo: Tja, de løber vel tør for emner efterhånden… Men altså… Jeg giver dig ret. Bortset fra jeg ikke må slukke radioen… (SUK!)

  Reply

 8. Kasper
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 12:57

  Der kan garanteret monteres noget musik på den dér smartphone, du er blevet ejer af…

  Reply

 9. Kimmie
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 13:02

  Kan du ikke bare købe en lille grim radio, som du kan sætte din ipod til? Du er jo ikke en psyco apple fanatic (så havde du vel købt en mac i stedet for din fantastiske zepto), så det gør vel ikke noget at det ikke er et ipod-anlæg. Bare et spareråd :)

  Reply

 10. Topsi
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 14:03

  nu fandt jeg så linket faktisk. Sådan en her http://www.max-nordic.com/shop/aktuelles/detail/article/57.htmlDen er sindssygt smart :D

  Reply

 11. Nadia
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 15:15

  Kasper: HA! Det kan den slet ikke holde strøm til…I øvrigt SKAL det være uden høretelefoner. Jeg arbejder ved en maskine, der er yderst følsom overfor elektrisk støj, og når nu man har placeret den i et faraday-bur og pakket de få tilgængelige ledninger ind i staniol, så ville høretelefoner bare være virkelig dumt…Kimmie: Jo, det er bestemt en mulighed. En iPod-miniradio.Jeg har i øvrigt ikke en Zepto mere – den fik jo en alt for tidlig død, husker du måske? Jeg måtte leve uden bærbar i flere MÅNEDER!Topsi: Linket er bare ikke så godt, for der er ingen pris? Og der står ikke om den kan bruges til iPod?Jeg har heller ingen penge, så det haster ikke ligefrem. Men det kunne være et fint julegaveønske.

  Reply

 12. Sune
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 17:53

  Det er utroligt så mange sjove udtryk din gravhunds-Nadia kan have!

  Reply

 13. Maja Højgaard
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 19:10

  Kender studieskaden. Jeg tænker straks arbejdsmedicinsk historie… Følg link http://en.wikipedia.org/wiki/Radium_Girls

  Reply

 14. Anne
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 21:01

  Jeg kender også "arbejdsskaden" – er du klar over hvor mange stavefejl, der er på butiksskilte og i reklamemateriale?!!! Og når vi ser sciencefiction-serier (en sjælden gang) er min tekniks uddannede mand ved at dø af grin over det apparatur, der sidder i de hypermoderne rumskibe!! Du er ikke den eneste! :-)

  Reply

 15. Sidsel
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 21:19

  P1? Er da helt sikkert bedre. – Men jeg ville ærlig talt også heller høre P4 end P3, syntes den kanal bliver dårligere og dårligere.

  Reply

 16. Nadia
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 08:26

  Sune: Tak! Sådan er det med gravhunde. Meget udtryksfulde ;)Maja: Præcis! Mon de synes det var sjovt? Næppe!Anne: Lige da jeg flyttede ind på mit første DTU-kollegie så jeg science fiction film med en masse drenge, der lyder præcis som din mand. De forstod sig godt nok på at dræbe stemningen i filmen ;) "HA! Som om noget våben kan tåle at ligge i en sandbunke i 1000 år, og så stadig virke! Den er jo tydeligvis stadig smurt med olie! HAHAHAHAHA"Sidsel: Ja, og jeg var aldrig stor fan til at starte med. Det eneste program jeg rent faktisk har hørt af og til er Mads og Monopolet, men den type program er lidt svær at koncentrere sig om i lab.

  Reply

 17. Den lille sorte bog
  fredag 28. oktober, 2011 @ 15:42

  Hvad med noget internetradio? Eller nogen af de der streaming-tjenester? Har fx brugt grooveshark på mit gamle arbejde med stor succes.

  Reply

 18. Nadia
  lørdag 29. oktober, 2011 @ 16:20

  Internetradio er slet ikke noget dårligt bud! En bærbar forstyrrer jo ikke mine forsøg på grund af en milliard ledninger.

  Reply

 19. Ibs
  lørdag 29. oktober, 2011 @ 17:31

  ÅRH Hvor SEJT at arbejde inden i et Faraday-bur! Og så ik et ord om lårdeP3. Ahem.

  Reply

 20. Nadia
  lørdag 29. oktober, 2011 @ 22:50

  Ibs, jeg elsker dig. Alle andre kalder mig bare en nørd, når de hører den slags detaljer.Du er min nye bedste ven!

  Reply

 21. Anonymous
  onsdag 2. november, 2011 @ 16:37

  Havde faktisk ikke rigtig hørt efter / lagt mærke til den sang før. Men har nu hørt den 4 gange i løbet af et enkelt døgn, og grinet hver gang pga. din søde tegning! Ja, jeg hører P3 ;-)Er i øvrigt stor fan af din blog! KH Eva H.

  Reply

 22. Nadia
  onsdag 2. november, 2011 @ 19:44

  Lidt kedelig sang at blive associeret med, men når det er på den måde, så er det jo helt okay :D(Og jeg må lige tilføje at din kommentar gjorde mig i ekstra godt humør, da jeg læste den! Tak :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *