Skip to content

12 Comments

 1. Fru Sole
  mandag 31. oktober, 2011 @ 11:14

  Yep, og SÅ skal der jules!

  Reply

 2. understjernerne
  mandag 31. oktober, 2011 @ 16:22

  NEEEEEJ!

  Reply

 3. Eva
  mandag 31. oktober, 2011 @ 16:48

  Vil være selvudnævnt nåsåer i år… Nemlig!

  Reply

 4. Nadia
  mandag 31. oktober, 2011 @ 18:12

  Fru Sole: Det skal der nemlig!understjernerne: Jaja, lidt tidligt, men man kan jo ikke få for meget af en god ting…Eva: Men de går jo glip af alt det gode!?

  Reply

 5. Den lille sorte bog
  mandag 31. oktober, 2011 @ 18:22

  Jeg har en aftale med min sambo: Hun må jule så tosset hun vil på sit værelse og bage alt det hun vil i køkkenet. Men kravlenisser er forbudt på fællesarealer.

  Reply

 6. Anne
  mandag 31. oktober, 2011 @ 22:45

  Hvad er der nu galt med julepynt i oktober? – det er da trods alt den første af de 3 julemåneder: oktober, november og december!!! ;-)

  Reply

 7. Kristines Dilemma
  mandag 31. oktober, 2011 @ 22:52

  Åh mange butikker har også allerede lavet en sniger, jeg er ikke helt glad. Men jeg er heller ikke sur. Jeg kan som udgangspunkt godt li julen ,men i år aner jeg ikke hvor jeg skal holde den, så julepynt prikker lidt til det.

  Reply

 8. Medic
  mandag 31. oktober, 2011 @ 23:20

  Hvorfor kan de erhvervesdrivende ikke bare vente til den første december med at begynde at fejre julens komme??Jeg elsker julen, men jeg venter altså først med at jule til den første december.Så bliver man jo heller ikke så træt af højtiden vel??

  Reply

 9. Ibs
  mandag 31. oktober, 2011 @ 23:55

  Jeg holder SÅ meget med dig, mand! Jul for the WIN!

  Reply

 10. Nadia
  tirsdag 1. november, 2011 @ 00:00

  Den lille sorte bog: Åh men kravlenisser er HYGGELIGE!Anne: Arh, oktober er jo fødselsdagsmåneden! Men okay, efter den 20. kan de jule løs!Kristine: Ja, det kan jeg godt forstå. Så bliver det selvfølgelig også en smule irriterende.Medic: Jeg synes det er DEJLIGT! ;)Ibs: Præcis! Det bliver SÅ hyggeligt!

  Reply

 11. Eeyorenyk
  tirsdag 1. november, 2011 @ 07:53

  Oprindeligt havde jeg det lidt sådan at jeg nægtede at jule før d. 1. december. Så blev jeg ansat i butikslivet. Og så var dét ødelagt, for der begynder vi pr. 1. oktober med julemøder, julevare, støver juletræet af (som for øvrigt vejer fyrre tons og smitter af, så man er helt grøn over det hele bagefter!) og hvad har vi… Og jeg KAN simpelthen ikke lade være med at blive smittet og blive i total julehumør, så hvert år, når vi når til efterårsferien, er jeg en total plage herhjemme, fordi jeg ikke kan lade være med at længes efter julen. :p

  Reply

 12. Nadia
  tirsdag 1. november, 2011 @ 08:20

  Jeg synes også første oktober er lidt tidligt, men du har helt ret. Juleglæde smitter!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *