Skip to content

9 Comments

 1. denlangeneger
  lørdag 15. oktober, 2011 @ 10:12

  ÅH gud, jeg synes Århus univeristet er SÅ grimt. I ska' da på AROS! :D

  Reply

 2. pernillesarup
  lørdag 15. oktober, 2011 @ 11:32

  Uniparken er da OK.Hvis jeg ikke lige sad i Melbourne kunne jeg vise dig GenØk's forsøgsdyr… Men det er måske ikke så romantisk igen? AROS er ikke helt gratis, men det er faktisk en af de få luxus ting jeg tilod mig da jeg var på SU… Jeg slæbte endda ungerne med. Moesgård er også et hit.

  Reply

 3. Mai
  lørdag 15. oktober, 2011 @ 11:33

  Stenomuseet må lige være noget for en gravhund som dig – og regnbuen ovenpå Aros (som jeg så ikke lige selv har været i endnu, men det tæller ikke diskvalificerende, når det er ens egen by).

  Reply

 4. kbo
  lørdag 15. oktober, 2011 @ 12:58

  Ej, hvis I nu har tænkt jer at være lidt semi-kulturelle, så stop forbi Århus Kunstbygning :) jeg og en gruppe af kandidater fra kunsthistorie har lavet et projekt dér, som jeg selv synes er værd at besøge ;)Rigtig god tur til solÅrhus :)

  Reply

 5. Leila Krak
  lørdag 15. oktober, 2011 @ 14:39

  Jeg stemmer også for Aros! :Dwww.leilaswonderland.blogspot.com

  Reply

 6. Lotte SA
  lørdag 15. oktober, 2011 @ 17:52

  Århus Universitet med tilhørende unipark er smukt, smukt,smukt!! Og Steno museet er bomben! Derudover er der jo Den Gamle By (med fin lille apotekerhave). Synes egentlig kun Aros er noget ved, når der er nogle fede special-udstillinger. Men okay, nu har jeg så heller ikke fået set den famøse regnbue "indefra" endnu….

  Reply

 7. Nadia
  mandag 17. oktober, 2011 @ 09:18

  denlangeneger: Nooo! Det er da Danmarks smukkeste campus? Har du SET de andre?Pernillesarup: Vi var skam en tur på AROS – det var lidt svært at overbevise Kasper, men da han så regnbuen oppe i toppen, kunne han alligevel godt lokkes.Mai: Nej, man render jo ikke så tit rundt og leger turist i sin egen by ;)kbo: Jeg kan godt lokkes til den slags, det er lidt sværere med Kasper ;)Leila: AROS fik også et besøg :)Lotte: Enig! Det var så fint! Især med efterårssol og det hele.Aros var okay, men regnbuen oppe i toppen var ikke helt min kop te. Irriterede mig faktisk med alle de farver, når nu man bare gerne ville nyde udsigten.

  Reply

 8. Deborah
  mandag 17. oktober, 2011 @ 16:04

  Jamen det har du ret Nadia, men jeg er egentlig slet ikke så meget for de tegnede blogge og har prøvet. Men denne nyder jeg så til gengæld HELT vildt.Sorry, du hænger på mig som en trofast fan med meningen, at din er den eneste tegnede blog, der duer :-)

  Reply

 9. Nadia
  mandag 17. oktober, 2011 @ 17:57

  Det er jo et ret stort kompliment, så jeg godtager den ;)Det er jo ikke dårligt at have en så trofast fan :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *