Skip to content

6 Comments

 1. denlangeneger
  fredag 21. oktober, 2011 @ 10:46

  Nårh de' søde – Sårn' noget gør mine søskende sgu aldrig (okay… de er så heller ikke gamle nok til hverken at have bil eller arbejde, men alliwl!) Nadia… nu er din ordbekræftelse IGEN til det der sm. Sadista?!

  Reply

 2. Trix
  fredag 21. oktober, 2011 @ 11:29

  Min bror besøger mig aldrig. ALDRIG sir' jeg dig. Ville gerne kunne brokke mig og true med at ekskludere ham fra bloggen, men han læser den ikke. Øv.

  Reply

 3. Nadia
  fredag 21. oktober, 2011 @ 16:53

  denlangeneger: Jeg ved ikke, hvad der sker. Det må være noget den fanger fra din profil… Er der noget du gerne vil fortælle? ;)Jeg er i øvrigt sikker på, dine søskende nok skal komme rendende, når de får bil og den slags. Ellers må du bare give dem ekstremt meget skyldfølelse! Det skal nok skabe en god stemning.Trix, du bor jo også i Thisted… Jeg er sikker på, han nok skal komme forbi, når du flytter til København eller Odense. Man skal jo have et sted at crashe, når man skal i byen ikke?(Det har i hvert fald skaffet mig nogle besøg fra min søster..)

  Reply

 4. Gry
  lørdag 22. oktober, 2011 @ 01:43

  Kan man ikk få besøg af søskende når man bor herovre? (morsingbo). Min blog handler i hvert fald rigtigt meget om min søster… Hun brokker sig så heller ikke – det ville hun til gengæld nok gøre hvis jeg prøvede at tegne hende haha

  Reply

 5. Nadia
  lørdag 22. oktober, 2011 @ 18:34

  Selvfølgelig kan man det, hvis de bor i nærheden :) Tvivler på min søster gad køre så langt, hvis jeg boede der.Min søster brokker sig jo også kun, når det er tilpas lang tid siden hun var på bloggen ;)

  Reply

 6. Gry
  lørdag 22. oktober, 2011 @ 23:20

  (uh – sikkerhedsordet er 'chess')Heh – min søster tør ikke true mig – jeg har billeder og hemmeligheder på hende bwahahahaaaa. Vi kører de der 30 km hver vej mange gange i ugen. Vi er usynligt forbundet ved hoften :OD

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *