Skip to content

15 Comments

 1. Vicki
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 08:15

  Åh ha, frustrationen der overtager én,når ens omgivelser nægter at diskutere emner af yderste vigtighed :D Ha´en god dag Nadia!

  Reply

 2. Chabis
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 09:22

  Ih jeg har en bedårende lille degu der hedder Charles og som udtales Sjarls som du skriver. Det er sådan et godt navn :)

  Reply

 3. Ditte
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 09:47

  Årh, Sjarls. Det er jo perfekt!

  Reply

 4. Pi Andrea
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 09:55

  Åhh hvor jeg har det som dig… Jeg vil også have min egen lille fantastiske gravvaps…en han…og han kunne f.eks. hedde King… eller Sjarls… Fantastisk navn til en gravvaps… :o)Ha'en god dag Nadia… :o)Knuss

  Reply

 5. Lotte SA
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 14:00

  Jeg har to hunde (dog ikke gravhunde, men mindst lige så små og kære, er de) og jeg vil sige at ens livskvalitet stiger med ca. 400% når man får hund… You do the math ;)Ps: Bekræftelsesord = skingdop… WTF er det?

  Reply

 6. nadia
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 14:13

  Sjarls ER jo genialt. Jeg elsker det. Min mor flytter hjem til Danmark imorgen og har sin hund med. Allerede nu stiger livskvaliteten med tanken om en hund rundt om hjørnet. Ak ja.

  Reply

 7. Uden Relevans
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 15:49

  vi havde en langhåret gravhund.. kæft den var vred altid.

  Reply

 8. Jytte
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 16:13

  Gravhunde er bare noget særligt ! Har haft to gravhunde ( mor og datter, Oda og Matilde ) desværre måtte mor Oda aflives sidste år, vi har så fået en lille Ulla, som er et x af en ruhåret gravhund og en foxterrier, en dejlig bette hund.Sjarls er et perfekt navn, det må dine forældre da kunne forstå :))))

  Reply

 9. Natascha
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 17:13

  Jeg er også dybt misundelig på din mor! Det er mit højeste ønske i verden, at få sådan en lille hundebasse… en desværre kan jeg ikke retfærdiggøre det, når jeg er så lidt hjemme. Måske når jeg får en kæreste til at dele ansvaret med. og nå ja, en ny lejlighed, hvor man rent faktisk må have sådan én.Men der er da kommet én ny gravhund ind i mit hjem – jeg er netop kommet hjem fra posthuset, hvor jeg har hentet mit nye krus! Tusind tak – det er perfekt!!!

  Reply

 10. Stine
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 17:25

  altså, hvorfor har du ikke en hund? eller to? Jeg har to. Jeg skriver også speciale. Det går fint? Og 2×400%livskvalitet er altså gåturen i regnvejret værd. PLUS uforglemmelige oplevelser som når man opdager at den ene kan hoppe og brække sig – samtidig (ja den var ligeså overrasket som mig)!eller når de bliver forskrækkede over deres egne prutter og farer sammen ovre i hjørnet. …ej det er ikke altid lige charmerende at have hund.

  Reply

 11. Nadia
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 20:46

  Vicki: I lige måde. Og ja, det er tarveligt man ikke altid selv kan bestemme, hvad man skal snakke om.Chabis: Degu-Sjarls? Det er fandme fedt!Ditte: I den grad! Jeg er virkelig blevet lun på det navn.Pi Andrea: Du må også have en god dag! Jeg stemte også på navnet Flæske, men Charles blev trods alt modtaget lidt bedre ;)Nadia: Åh gid det var mig (der fik en hund rundt om hjørnet, ikke det andet)!Uden Relevans: Min mormor sagde altid, at de langhårede havde et dårligt temperament. Det var sikkert bare en fordom, men eftersom hun havde en kæmpe gravhundekennel vil jeg tage hendes ord for det.Men gravhunden her inde, ser altså også ofte lidt muggen ud. Så måske ligger det bare generelt til racen.Jytte: De skal bare overtales lidt ;)Natascha: Jeg er glad for, du er glad for det :D Og tak fordi du lige skrev, det er nået frem! Har lige haft en lidt kedelig oplevelse med PostDanmark, så jeg blev lidt nervøs på krusets vegne. Det er jo one of a kind ;)Stine: Fordi vi ikke må have hund, hvor vi bor. Og fordi jeg har lovet min kæreste, at vi først skal have hund, når vi har en have vi kan lukke den ud i.Tror vi alligevel ville blive ret trætte af at have en hundehvalp, der skulle op og ned fra 4. sal 15 gange om dagen.Ikke altid lige charmende, men ALTID søde ;)

  Reply

 12. SA
  onsdag 26. oktober, 2011 @ 15:36

  Hund holder max. Jeg er mest til ikke-faeldende storpudel (ja, det er hende der vinker paa billedet!). Kender en gravhund der hedder Rynke, DET er et fedt navn! :o) Og saa duer det til begge koen!

  Reply

 13. Nadia
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 08:27

  Det gør "Flæske" også – men det var min mor ikke lige så vild med ;)

  Reply

 14. Josephine
  fredag 5. april, 2013 @ 04:07

  Ha! Min mormors kæreste hed Sjarls. Altså, Charles, men det udtaltes altid Sjarls. Eller faktisk Sjarles. Megafedt navn. Nu er jeg spændt på at læse videre og se, hvad den så kom til at hedde … :)

  Reply

  • Nadia
   mandag 8. april, 2013 @ 09:06

   Der kom aldrig et opfølgningsindlæg, men den blev døbt “Dexter”. Lidt mere kedeligt, synes jeg, men okay ;)

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *