Skip to content

14 Comments

 1. Anne LO
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 09:19

  Opsæt et mål i laboratoriet. Ingen vil alligevel vide, om det er højt eller lavt sat. "Hvad mener du? Der er altså en stor ting at arbejde en hel dag uden at smadre mere end fire petriskåle."

  Reply

 2. Marie
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 09:32

  Helt enig – det behov har jeg også. ÆÆÆÆlsker Asti!

  Reply

 3. Påskeharen
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 10:16

  Neeeej, Asti, du bedrager mig!

  Reply

 4. Deborah
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 13:26

  Ja hvem har ikke dét behov indimellem – jeg har ihvertfald – supersød tegning som altid! Trods en LORTEdag, fik du mig som altid til at smile! Tak for det!

  Reply

 5. Nadia
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 13:38

  Anne LO: Et mål?Jeg må nok hellere afholde mig fra at drikke i lab sådan generelt – tænk hvis jeg pludselig kom til at tømme skålen med kræftceller.Marie: Det er fordi sukkerindholdet i Asti er så højt. Tror jeg. Det er alkohol og slik i een. Det rene guld!Påskeharen: Jeg er ked af, du måtte finde ud af det på denne måde… Men Asti er lidt en luder. Tager hjem med enhver, der har lidt penge.Deborah: Selvtak! Jeg bliver mindst lige så glad, når jeg hører den slags :)

  Reply

 6. Anne LO
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 15:33

  Ja, altså, et delmål. Det store mål (ud over at redde menenskeheden) er vel at få skrevet specialet, og der skal vel sættes en masse delmål op. Og så fejrer du første delmål – altså om aftenen derhjemme. (Hm, jeg fornemmer, at jeg er ved at forklare morskaben ihjel her… :-)

  Reply

 7. denlangeneger
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 16:18

  Åååh.. det er ALT for længe siden at jeg har hilst på Asti! Jeg er misundelig!Nyd den!

  Reply

 8. Nadia
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 16:32

  Anne LO: Lige nu er mit delmål at sørge for, mine celler overlever. Hvis jeg skal fejre det hver dag, så tror jeg hurtig, jeg bliver alkoholiker ;)denlangeneger: Det skal jeg nok. En dag jeg ikke er alene. Jeg føler ikke rigtig for at tømme den selv, det er så tabubelagt…

  Reply

 9. denlangeneger
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 17:23

  Nu er du fjollet, Nadia. Der kommer "Mig og min mor" på Kanal4 i aften. Det skal fejres! …med asti. Sese… man kan ALTID finde en grund!

  Reply

 10. Julie P
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 19:50

  Hej Nadia!Vil bare lige høre om du har set denne her fine sag? http://www.monki.com/Shop/Accessories/Dog/6897-278762.1

  Reply

 11. Sif
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 20:49

  Jeg har også en Asti. Mangler også en undskyldning. Skål!

  Reply

 12. Nadia
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 22:07

  denlangeneger: Ja, det har du en pointe i – men jeg mangler stadig en der kan hjælpe mig.Julie P: Jo, den har jeg set – og købt ;) Meget fin!Sif: Åh hvis bare du var i samme lokale som mig, så gjorde det ingenting vi tømte hver vores…

  Reply

 13. Sara
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 23:28

  jeg synes virkelig også at jeg mangler en god grund til at drikke Asti. Måske en fredag aften når børnene sover er grund nok?

  Reply

 14. Nadia
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 10:54

  Så længe du ikke drikker alene ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *