Skip to content

9 Comments

 1. Anne LO
  mandag 10. oktober, 2011 @ 08:03

  Oh, fryd. Sikke et dejligt billede. :-)Laver du så også en input-konkurrence om, hvor I skal hen at spise?

  Reply

 2. Frk. Smed
  mandag 10. oktober, 2011 @ 08:06

  Ej hvor skægt, tænkte faktisk på i går at jeg skulle skrive fro at høre hvad I havde bestemt jer for. Håber virkelig I får en fed tur, det kan være at ideen bliver plagieret herhjemme ;) Har fulgt en del med ovre hos Malou også, så smilte en del da jeg så tegningen.

  Reply

 3. Nadia
  mandag 10. oktober, 2011 @ 08:10

  Anne LO: Nej, for vi har allerede bestilt bord ;)Frk. Smed: I skal være hjerteligt velkommen til at plagiere! Jeg synes (åbenlyst) det var en rigtig god idé.Nu håber jeg bare Malou også kan lide tegningen :)

  Reply

 4. Malou Klidmoster
  mandag 10. oktober, 2011 @ 08:20

  Er lige vågnet op til en sms fra Sif hvor hun fortalte om indlægget. Meget hård nat – men nu er den her dag da lige reddet før den overhovedet er begyndt.Og du kan tro mit tilbud står stadig ved magt! Skulle du/I en dag stå i Århus – så er min dør åben og du vil blive trakteret så dit gravhundeskind er i fare for at sprække ;-)Lide tegningen? Jeg ELSKER den. Ikke alene er jeg slank, jeg er også en kat – totalt win-win. Og Napoleon er en sweethart. Tusind tak <3

  Reply

 5. Nadia
  mandag 10. oktober, 2011 @ 08:35

  Årh hvor er jeg GLAD for du kan lide den! :DOg hvis jeg står i Århus en dag (uden kæreste, der bare vil være romantisk), så er jeg SÅ meget på det tilbud! Det ærgrer mig ret ofte, du ikke bor tættere på København ;)Selvfølgelig er du en kat! Hvordan kunne du være andet? På den måde er jeg ret glad for, det blev dig der vandt – jeg behøvede slet ikke at skrive og spørge, hvilket dyr du så dig selv som ;)Selvtak! Jeg glæder mig til min bustur til Århus :)

  Reply

 6. Vicki
  mandag 10. oktober, 2011 @ 12:05

  Åh hvor du fik mig til at smile, og taaaaak! Har fulgt med i Napoleon sagaen hos Klidmoster, og jeg synes du virkelig rammer plet her :D Nadia – you rock!

  Reply

 7. Inge
  mandag 10. oktober, 2011 @ 14:28

  God ide med Århus. Jeg har netop været der et par dage, og selvom det var for at arbejde, nåede jeg en tur op i Rainbow Panorama i Aros. Det kan anbefales. Nu ved jeg jo ikke hvornår I skal derover, men der er åbent til kl. 22 onsdag og torsdag.God kærestetur.Ciao Inge

  Reply

 8. Anonymous
  mandag 10. oktober, 2011 @ 21:29

  Ihh hvor cool!!! Og elsker din tegning. Den er lige i øjet! Flot Nadia!

  Reply

 9. Nadia
  tirsdag 11. oktober, 2011 @ 07:31

  Vicki: Tak! :DInge: Vi skal først derover lørdag, så det går vi desværre glip af. Men tak for tippet ellers!Anonym: Tak! Det var sødt sagt :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *