Skip to content

14 Comments

 1. Anonymous
  onsdag 23. november, 2011 @ 08:57

  Men det er da cool at have en blog som folk rent faktisk gider læse?!Jeg gider faktisk hver dag!Hilsen Hanne

  Reply

 2. Nadia
  onsdag 23. november, 2011 @ 09:05

  JA! Altså jeg er jo super glad for bloggen, ingen tvivl om det. Og jeg er helt sikkert glad for, der er nogen der gider læse med og kommentere. Ellers blev det ikke ved med at være sjovt.Men… Det er jo langt fra alle mennesker, der læser blogs. Det er når jeg snakker med dem, min tunge slår knuder.Det er bare svært at fortælle om den til folk, der ikke hører andet end "dagbog på internettet", når man siger ordet "blog" :)

  Reply

 3. Louise
  onsdag 23. november, 2011 @ 09:06

  Enig med Hanne, du skal da være stolt. Det er den første blog jeg kigger efter nye indlæg fra, når jeg åbner min Bloglovin om morgenen :)

  Reply

 4. Nadia
  onsdag 23. november, 2011 @ 09:12

  Jamen jeg ER stolt :) Og virkelig glad for I gider læse med! Meget endda!Men derfor er det stadig svært at forklare folk uden for "blogverdenen". Så kan man selvfølgelig prøve at forklare, at der faktisk er nogen der læser med, men så begynder det også at lyde som om man enten undskylder for sig selv eller praler en lillesmule. Og det er svært at komme udenom, at det bare handler om, at jeg skriver om mig selv på internettet – det lyder altså lidt kikset ;)

  Reply

 5. Karen
  onsdag 23. november, 2011 @ 09:17

  det forstår jeg faktisk godt. Jeg har ikke nogen blog, men læser bare en masse, og det er heller ikke noget, jeg fortæller folk pga den opfattelse af dagbog på nettet, og så kan det jo godt virke lidt stalker-agtigt (synes jeg).men du kan jo bare vise dem den, så kan de jo se, at det ikke er så meget dagbog, og hvor mange der kommenterer. :)Jeg er i hvert fald helt vild med din dagbog på nettet. ;)

  Reply

 6. Karen
  onsdag 23. november, 2011 @ 09:18

  Altså hvr mange der kommenterer, så de kan se, at der faktisk er nogen, der læser den. :)

  Reply

 7. TichTach
  onsdag 23. november, 2011 @ 14:52

  Jeg kan så godt følge dig, Mine nærmeste bliver også ved med at sige, at min blog er min dagbog. Men hey, nu hvor jeg lige har læst kommentarerne så tænker jeg, at selvom det ikke er en dagbog, så er det da ikke det værste man kan?En dagbog, en hverdagsbog. En bog/blog med tanker og streger som holder dagene fast. Det viser da bare, at du er et reflekteret menneske, som kan gøre trivialiteter generelle og genkendelige for andre. Det er sgu da stort. Sgu da!

  Reply

 8. TichTach
  onsdag 23. november, 2011 @ 14:53

  Hov, og trivialiteter er altså ikke ment negativt! :-)

  Reply

 9. Ravn
  onsdag 23. november, 2011 @ 17:39

  Åh, kender det alt for godt. Har haft nogle venner, der kiggede med store øjne og svarede: "Har DU en BLOG?!?" … Det gør det bare meget nemmere, folkens. :b

  Reply

 10. Nadia
  onsdag 23. november, 2011 @ 20:31

  Karen: Tak :) Men man kan jo ikke bare gå og vise ALLE bloggen – jeg må nok bare leve med, at nogen vil synes jeg er lidt kikset :)TichTach: Ja, men jeg tror vi tænker for meget over det, når vi kan resonere os frem til, at det faktisk på en måde er ret sejt at blogge. Folks umiddelbare reaktion vil altid være "nåh… Okay… en blog…"Ravn: Ja, tænk at man sådan skal "springe ud" :D

  Reply

 11. C'est La Vie By G.
  onsdag 23. november, 2011 @ 20:37

  Du har da bare den fedeste blog, Nadia! Den kan du godt være stolt af ;)

  Reply

 12. Nadia
  onsdag 23. november, 2011 @ 20:44

  Tak :) Jamen jeg ER også glad for den :) Det er slet ikke det, der er problemet.Det er bare svært at forklare folk der ikke læser blogs ;)

  Reply

 13. Anonymous
  onsdag 23. november, 2011 @ 22:36

  Ja, hvad kan man kalde din muntre streg?Som får smil og latter på vejOrd er slet ikke nokJeg elsker din Tegneblog!

  Reply

 14. Nadia
  fredag 25. november, 2011 @ 11:25

  Jeg synes altså det er ret kreativt med de rimende komplimenter. Tak ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *