Skip to content

11 Comments

 1. Stine K. A.
  torsdag 3. november, 2011 @ 08:18

  Hov, det er vist mig, du har tegnet. Eller også er det et gen, der er fœlles for mange studerende. Suk.

  Reply

 2. Nanna
  torsdag 3. november, 2011 @ 09:15

  Ja det kunne også være mig du har tegnet der . Er selv ved at skrive eksamensprojekt – og det går dælme langsomt..

  Reply

 3. Frk. Smed
  torsdag 3. november, 2011 @ 10:07

  åhh, blev lige mindet om at der er en lille måned til at eksamenerne starter. Men kender virkelig godt det senarie! desværre. Har hørt at samvittigheden ikke er så sort efter nogle år. Er på mit 3 år nu, synes stadig det er det samme.

  Reply

 4. Nadia
  torsdag 3. november, 2011 @ 11:08

  Stine K.A.: Ja, den del af studielivet kommer jeg altså ikke til at savne…Nanna: Det gør det ALTID! Det er en forbandelse.Frk. Smed: Jeg synes kun det bliver værre – i starten var jeg lidt mere ligeglad med mine karakterer.Det her bliver min næstsidste eksamen (hvis vi ikke tæller specialet med), og jeg synes stadig, det er ret slemt.

  Reply

 5. Den lille sorte bog
  torsdag 3. november, 2011 @ 11:52

  Altså… i forhold til specialet så tunger den der store sæk af dårlig samvittighed rigtig nok. Men det bliver faktisk bedre. Og som min vejleder sagde, "det er ikke slemt før man låser døren til sit kontor og ligger og græder nede under bordet". Den bedste kur er – i min erfaring – at grine høj og længe ind imellem. Og drikke et gals rødvin til en god middag. Så stresser man af og er mere effektiv.

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 3. november, 2011 @ 12:55

  Nå det gælder mit speciale, føler jeg det slet ikke på samme måde. Specialet er spændende, folk er søde og hjælpsomme, og jeg skal ikke aflevere opgaven før august.Men eksamensperioder… Urgh. Det er bare tungt! Kort tid til at læse op, ting der skal læres udenad, karakterer der skal opnås… Jeg hader, hader, hader det.

  Reply

 7. Anonymous
  torsdag 3. november, 2011 @ 13:46

  Puhh, har selv lige afsluttet en eksamen! Så hele oktober har jeg slæbt rundt på det der!! Argh, hvor er det træls :(/Maria

  Reply

 8. Kimmie
  torsdag 3. november, 2011 @ 21:45

  I hear ya. Jeg skal til eksamen i dag, den 9. og så har jeg 2 den 11. (hvad sker der for 2 på samme dag – fuck dig Australien). Håber du klarer den godt :)

  Reply

 9. Nadia
  fredag 4. november, 2011 @ 10:13

  Maria: Ja, man mærker virkelig hvor tungt det har været, når man når om på den anden side, ikke?Kimmie: Jeg håber det er nogle lette eksamener så. Godt det ikke er mig! Held og lykke!Hvornår skal du i gang med specialet? Det forekommer mig at du ikke laver andet end at gå til eksamen.

  Reply

 10. Kimmie
  fredag 4. november, 2011 @ 23:24

  I know. Det føles også sådan. Jeg skal begynde officielt den 1. januar, men jeg har fået lov til at starte allerede den 14. november:)

  Reply

 11. Nadia
  lørdag 5. november, 2011 @ 12:52

  Så håber jeg du er færdig med dine fag der :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *