Skip to content

25 Comments

 1. Kirsten
  tirsdag 15. november, 2011 @ 08:35

  Hils din indre kritiker fra mig og sig, at jeg synes din blog er helt fantastisk og at din indre kritiker skal flette næbbet!Tak for en rigtig god blog,Kirsten

  Reply

 2. fasterfis
  tirsdag 15. november, 2011 @ 08:38

  Der er vi vist alle til tider. Blog for din egen skyld, ikke vores. Ok, ok lidt for vores også! ;)Jeg bliver sgu nok hængende uanset!

  Reply

 3. Julie
  tirsdag 15. november, 2011 @ 08:44

  Søde Nadia – det er jo netop hverdagstrivialiteterne, der er fantastiske at læse om! Et næsten helt normalt gravhundeliv (!) i et laboratorie (ok, måske ikke så trivielt alligevel…), og så tilsat alle de tanker, vi andre også har, men aldrig siger højt! Det er skøn læsning:)

  Reply

 4. Anonymous
  tirsdag 15. november, 2011 @ 09:42

  Din indre kritiker skal bare flette næbbet. Du er aldrig u-sjov. Mvh Kristine

  Reply

 5. Anonymous
  tirsdag 15. november, 2011 @ 10:11

  Søde Nadia – hvad ville der ske hvis du ikke kom med et indlæg i dag???? INGENTING!!!! No pressue! knuz

  Reply

 6. Sofie
  tirsdag 15. november, 2011 @ 10:13

  Bare rolig søde ven – det er din blog – hvis du har en dag hvor du ikke er inspireret så lader du jo bare være ik…. det sker der jo ikke noget ved! Og dine indlæg er i øvrigt altid dejlige at se og læse :-)

  Reply

 7. JemKem
  tirsdag 15. november, 2011 @ 10:48

  Kære Nadia, jeg tror aldrig jeg har læst et af dine indlæg/tegninger uden at minimum at have trukket på smilebåndet. Nogle gange har jeg grint højlydt *G* Nok især fordi du får de der små ting frem som vi alle kender og så giver du dem et gravhundetvist *G* Selv over noget så simpelt som en pink wii controller *G*Og forresten, så synes jeg du skal tænke over at blogge først og fremmest for din skyld. Det sku jo gerne ikke være et pres :) KNUS! Du sku jo gerne nyde det her..oO(det gør vi hihi)

  Reply

 8. Nadia
  tirsdag 15. november, 2011 @ 11:16

  Igen: I er altså allesammen rigtig søde. Tak :)Jeg ved godt, der ikke sker noget ved, jeg springer en dag over – men jeg har ikke verdens bedste selvdisciplin, og jeg kender mig selv godt nok til at vide, at det er et indlæg om dagen eller 4 om måneden.Min bekymring er mere, om I bliver trætte af bloggen, når det kun er kedelige indlæg jeg smider herud. Jeg føler i forvejen at bloggen er lidt for meget til for min egen skyld – jeg ville gerne være lidt mere… Læservenlig. For jeg er jo rigtig glad for I læser med, og for alle jeres kommentarer.

  Reply

 9. Linda
  tirsdag 15. november, 2011 @ 13:54

  I know THAT feeling! Jeg vidste bare ikke, at det var en fugl, der sad derinde og kæftede op.Men jeg har første gang til gode at klikke forbi din blog og tænke: "Øhm nå. Så ville jeg hellere have undværet." Jeg bliver bare glad, hver gang der er noget på. Hvad 'noget' så er, betyder faktisk ikke så meget – uanset, er jeg altid i godt humør, når jeg er færdig herinde.Ps: Kan det være mean, angry bird der står bag mine stenslag?

  Reply

 10. Rikke . rikketankestrejf
  tirsdag 15. november, 2011 @ 14:37

  Kære Nadia:Åhh nej du må IKKE ændre noget! Den der turkise pingvin skal bare lukke aret! Vi læser med herinde fordi du netop ER læservenlig, og du skriver søde kommentarer til os, tegner skønne billeder og har en fin humoristisk sans og et dejligt twist i dine tegninger og tekst. Selv tegninger uden tekst er geniale, fordi du gør det så enkelt og godt. Jeg er fuld af respekt for din kunnen. !!!Om du så tog en uge eller 14 dage fri fra bloggen ville vi alle være her når du kom tilbage igen – der er jo en grund til den evige strøm af kommentarer og faste læsere herinde. Blog af lyst, ej af tvang!Kære Kritiker: Blot et enkelt ord fra mig: SMUT POMFRIT (ok det var 2 ord ;)Kærligst R.

  Reply

 11. ryge
  tirsdag 15. november, 2011 @ 14:39

  Du *skal* da lave bloggen for din egen skyld. Du skal fa'me ikke begynde og lefle for dine læsere.

  Reply

 12. Den lille sorte bog
  tirsdag 15. november, 2011 @ 14:45

  Jeg like'r din blog, med al dens trivialitet og hverdagstanker. Ting er interessante hvis de er fortalt fra hjertet ik?

  Reply

 13. Annie
  tirsdag 15. november, 2011 @ 16:32

  Jeg er SÅ begejstret for din blog, fordi den er for din egen skyld. Føler mig meget priviligeret over at jeg får lov at læse med.Bare klø på. Æble, svesker og så et par timers simren på komfuret, så kunne den der lyeblå krage nok gøre det ud for et anstændigt måltid.

  Reply

 14. Arsenica Lace
  tirsdag 15. november, 2011 @ 17:33

  Kan dette trøste lidt? =)http://kingdomofstyle.typepad.co.uk/my_weblog/2011/11/hibernate-with-me.html

  Reply

 15. Anonymous
  tirsdag 15. november, 2011 @ 17:41

  Og jeg kan lide din blog, fordi jeg rigtig godt kan lide humoren,og fordi den er let læselig. Hvis man som jeg læser flere blogs, er det dejligt med nogle der er lidt korte. Og så er jeg også glad for at den er reklamefri. Hilsen Jonna

  Reply

 16. Deborah
  tirsdag 15. november, 2011 @ 19:00

  Jeg elsker din blog, som du ved, og kan kun tilslutte mig, alt de andre har sagt. Fint, at holde fri en dag, hvis du føler for stort pres, sålænge du ikke holder op. For SÅ bliver vi dælme kede af det. Du ER supergod – også når du ikke selv tror det.

  Reply

 17. Anonymous
  tirsdag 15. november, 2011 @ 21:19

  Vil bare sige, at jeg elsker din blog – præcis som den er!/Maria

  Reply

 18. Sif
  tirsdag 15. november, 2011 @ 21:54

  Man skal ikke undervurdere awesomeheden i en gravhundetegning. Alene udtrykket i "dit" fjæs på sidste billede er klikket værd.Alle bloggere har det sådan i perioder. Men vi er nogle der er afhængige af gravhundefixet så move it!

  Reply

 19. Nadia
  tirsdag 15. november, 2011 @ 22:20

  Hold da helt op! Hvis jeg nogensinde får en dårlig dag igen, så skal jeg da helt sikkert bare klynke lidt herinde igen ;)Det er jo den ene dejlige kommentar efter den anden. Tak tak tak!Og bare rolig – jeg er ikke ved at køre sur i bloggeriet, og jeg trænger ikke til den store pause. Jeg har bare dårlig samvittighed, fordi jeg ikke føler, jeg altid gør nok ud af bloggen. Jeg hygger mig jo bare med den, og jeg føler jeg skylder lidt mere end det. Og ja, så er da altså rigtig dejligt at høre, at I er så mange, der mener jeg bare skal fortsætte som hidtil. For det kommer jeg nok til uanset hvad ;)Linda: Jeg synes det er meget rart at vide, jeg ikke er den eneste der sidder med den følelse engang imellem.Og ja, det må være nogle syge fugle med alvorlige aggressioner, der bor derude omkring Esbjerg… iPhone-spillet har tydeligvis ikke en god indflydelse på Danmarks fuglebestand.Arsenica Lace: Hvis jeg havde 750 kr, så havde jeg købt det! Uanset hvad kæresten havde sagt (og han havde nok sagt meget…)

  Reply

 20. Kathrine
  tirsdag 15. november, 2011 @ 23:27

  Altså når jeg logger ind på bloglovin, så er det første jeg kigger efter, et indlæg fra dig .. og jeg følger immervæk med hos 56 blogs efterhånden (-; Elsker at læse med hos dig!

  Reply

 21. Malou Klidmoster
  onsdag 16. november, 2011 @ 11:45

  Starter hver dag med at kigge om der er et nyt indlæg fra dig! MÅ – HA' – GRAVHUND!

  Reply

 22. Nadia
  onsdag 16. november, 2011 @ 14:20

  Kathrine: 56 blogs!?! Det er jo helt vildt! Så er jeg ret stolt over at ligge i toppen ;)Malou: Store ord fra katteelskeren ;)

  Reply

 23. Arsenica Lace
  onsdag 16. november, 2011 @ 16:21

  De er også ret fantastiske ^.^Jeg synes de skulle sponsorere et til dig! Det er meget unfair de vil have penge for dem… Du burde i øvrigt lave en rask lille link-blog med alle de gravhunde-ting du har fået links til gennem tiden, det kunne være ret sjovt at se hvor mange links du egentlig er blevet overdænget med =D Det kunne også være et glimrende hint til hvilke gaver folk bør købe til dig ;)

  Reply

 24. Anonymous
  onsdag 16. november, 2011 @ 21:17

  Du er sød og du er sjovDu kan tegne fin vov vovElsker din blog og din stregKærlig hilsen fra mig

  Reply

 25. Nadia
  onsdag 16. november, 2011 @ 21:51

  Arsenica Lace: Det ville være lidt for farligt – min lejlighed ville blive fyldt op med gravhundeting ;) Og selvom jeg elsker gravhunde, så tror jeg, jeg foretrækker få velplacerede dyr.Men tørklædet er stadig velkomment ;)Anonym: Det må jeg sige! Meget poetisk! Jeg tror det er første gang, jeg har fået et digt :D

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *