Skip to content

12 Comments

 1. Cesilden
  fredag 4. november, 2011 @ 10:20

  Cesilden der skal være derhjemme og gøre rent og forberede opgave siger det samme…

  Reply

 2. Blå Solskin
  fredag 4. november, 2011 @ 10:58

  Og det blå solskinsvejr der har gang i operation Sund November er helt enig!

  Reply

 3. understjernerne
  fredag 4. november, 2011 @ 12:13

  Men Negeren – HUN skal ud og drikke sig stjernestiv i aften! Huuurraaaah!!

  Reply

 4. Nadia
  fredag 4. november, 2011 @ 12:19

  Cesilden: Godt. Så er vi flere, der kan være bitre.Blå solskin: Sund November? Plejer det ikke at hedde Sund Januar? Altså så man ikke smadre det hele igen, når måneden er slut?På den anden side er sundhed i januar vist en lidt slidt sag…understjernene: Pff… Så skulle du lige blære dig, hva'? Har du da slet ingen medlidenhed? Hva'? Hva'?I øvrigt er det totalt uansvarligt… Kan kattene overhovedet være alene hjemme, når de er så små? Jeg tvivler. Du må hellere blive hjemme. Ligesom alle os andre. He!

  Reply

 5. understjernerne
  fredag 4. november, 2011 @ 12:23

  Nadia – Medlidenhed? Åååååh… ååååh hvor er et syyyyyynd for dig! Så synd! Ae ae! Bedre? :pMen jeg sender bare spasserkattene hjem til dig, nu du alliwl bare skal sidde derhjemme! :D

  Reply

 6. Nadia
  fredag 4. november, 2011 @ 12:27

  Nej. Det bliver ikke bedre. Så sarkastisk medlidenhed har jeg aldrig (øhm… okay næsten aldrig) fået før!Jeg gad faktisk godt låne spasserkattene. Hvis de ikke ødelagde noget, ikke river og gerne vil nusses. Du ved, hvis de blev sådan lidt gravhundeagtige.

  Reply

 7. understjernerne
  fredag 4. november, 2011 @ 12:32

  Nadia – Fårk, det' altså skidt når folk jeg knap kender kan mærke sarkasmen i det jeg skriver :pMine katte er velopdragne! Jeg har endnu ikke fået en eneste rivemærke, de elsker nus(blev faktisk vækket kl 11 af storspindende kat der altså ikke mente jeg skulle sove mere og derfor nikkede mig skaller…) og har kun smadret et par småting – men så kunne jeg jo også bare lade være med at stille tingene der hvor de skulle gå – jo! :p

  Reply

 8. Fru Buur Bækgaard
  fredag 4. november, 2011 @ 12:36

  Hørt!Og der er vel at mærke intet der forhindrer mig i at gå bananas i juleøl hele natten. Men jeg synes virkelig de smager af crap…

  Reply

 9. Sune
  fredag 4. november, 2011 @ 14:15

  Sympati fra en der måske skal arbejde hele J-dag..

  Reply

 10. Nadia
  lørdag 5. november, 2011 @ 12:56

  understjernerne: Okay, så synes jeg dine katte lyder søde. Usædvanligt søde faktisk.Du sender dem bare herhen.Fru Buur Bækgaard: Enig. Men jeg er også sådan lidt mere den fesne cider-type, så min mening tæller vist ikke helt…Sune: Tak. Jeg håber du fik lidt tidligt fri alligevel, og nåede at have en sjovere aften end mig :)

  Reply

 11. Den rådne radisse
  lørdag 5. november, 2011 @ 22:34

  Ser lige vi er helt enige…

  Reply

 12. Nadia
  lørdag 5. november, 2011 @ 22:44

  Jeg håber seriøst din aften var fed nok til, at 2. smagsprøve på julebryggen var det hele værd!Jeg fik det helt dårligt på dine vegne, da jeg så din tegning.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *