Skip to content

14 Comments

 1. Anette
  onsdag 30. november, 2011 @ 08:35

  Ej den navle dér, Nadia – den er VIRKELIG ucharmerende :DNu skal du bare stoppe med at spise i 3 uger, så er der igen plads til julemaden ;)

  Reply

 2. Stine
  onsdag 30. november, 2011 @ 09:09

  Psj, det er december i morgen, så tænk på det som OPVARMNING ^_^

  Reply

 3. kongmorsverden
  onsdag 30. november, 2011 @ 09:31

  VRØVL – du kan sagtens spise et stykke kage senere idag ;-)

  Reply

 4. Nadia
  onsdag 30. november, 2011 @ 14:02

  Anette: Heyhey, vi har vel allesammen været der, hvor ens navne blev helt udspilet, fordi man har ædt for meget ;)Stine: Åh, jeg ELSKER julemad! Det er der altid plads til. Men måske jeg skal holde lidt igen med kage, is og den slags. Ellers er der ikke plads til risengrød.Kongmorsverden: Jeg tror faktisk lige jeg holder en kage-pause. Med mindre det er en lækker lagkage fra La Glace, men hvad er chancen for, den lige lander på mit bord?

  Reply

 5. Mette
  onsdag 30. november, 2011 @ 14:12

  Så skulle den næsten være efterfulgt af en tegning, hvor du får øje på en kage el.l., og tænker "Uuuuhm, kage!" For det er jo ALTID det der sker.. Selvom man 2 minutter forinden svor at man aldrig ville spise igen – kaster man sig grådigt over kagen/slikket ;)

  Reply

 6. Mette
  onsdag 30. november, 2011 @ 14:14

  – Havde ikke lige læst din anti-kage kommentar… Men så skift kagen ud med den lagkage fra La Glace (Som er? Sådan noget fint noget kender vi ikke i jylland) ;)

  Reply

 7. Nadia
  onsdag 30. november, 2011 @ 14:37

  Mette: Nu du siger det, ville jeg faktisk heller ikke sige nej til en pose tyrkisk peber…La Glace er bare et gammelt, fint konditori inde ved Strøget. Jeg ved faktisk ikke om deres lagkager er specielt gode, men da jeg aldrig har smagt dem, så ville jeg gerne prøve – selv i denne anti-kage tid ;)

  Reply

 8. Hybel
  onsdag 30. november, 2011 @ 16:29

  Nuuuurh…. En bette nuttet vapse hund – må jeg adoptere hende? :p

  Reply

 9. Mette
  onsdag 30. november, 2011 @ 16:37

  Hehehe, vi kender det jo allesammen. Der er altid ét eller andet lækkert, der kan friste os – trods man 2 minutter forinden svor på sin førstefødte, at man aldrig ville spise igen.. Vi må se det i øjnene. Vi kan modstå alt,- undtagen fristelser.Kager i jylland er generelt underlige. Jeg kan stadig ikke forene mig med tanken om, at de putter flødeskum på brunsviger (Kagemand/kagekone). Det giver jo ingen mening. Der skal masser af slik og marcipan på.. ;)

  Reply

 10. Nadia
  torsdag 1. december, 2011 @ 08:37

  Hybel: Narh, desværre. Hun er allerede adopteret af en anden ;)Mette: Jeg er faktisk først for nyligt blevet bekendt med den der brunsviger-kage. Og jeg må indrømme, at jeg har svært ved at forestille mig den med slik, marcipan eller flødeskum – den var rigeligt sød i forvejen ;)

  Reply

 11. Anne LO
  torsdag 1. december, 2011 @ 20:24

  Det er faktisk også kun i Nordjylland, de putter flødeskum på brunsvigeren, og det er slet ikke alle, der kan spise det. Men det er korrekt, at man til brunsvigerkagemand putter slik og evt. marcipan på. Jeg synes ikke, at en brunsviger er sødere end en wienerbrødskagemand, så jeg forstår ikke helt forskellen. :-)Nadia, hvis du nogensinde kommer herover, så skal du til fødselsdag og prøve sådan en. :-)

  Reply

 12. Nadia
  torsdag 1. december, 2011 @ 20:40

  Jeg indrømmer det er lidt selvmodsigende, når jeg nu min yndlingskage er rosenbrød ;)Den eneste brunsviger jeg har smagt var en fra Meyers Deli på Roskilde. Den var okay, men det der brun farin blev lidt overvældende…

  Reply

 13. Anne LO
  fredag 2. december, 2011 @ 12:49

  Mmmm, man kan sagtens bage den selv, og så kan man selv bestemme, hvor meget brunsvigersnask, man vil have på. Se her, f.eks.: http://www.youtube.com/watch?v=3JZbeJlMaHA

  Reply

 14. Nadia
  lørdag 3. december, 2011 @ 21:45

  Hm… Jeg skal nok spise den, hvis den bliver stillet foran mig – men ellers vil jeg holde mig til rosenbrød ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *