Skip to content

4 Comments

 1. Deborah
  lørdag 5. november, 2011 @ 13:21

  Ja, jeg skal ihvertfald se, men venter til den kommer på DVD. Jeg har det skidt med folks manglende biografstilhedskultur! :-( Rigtig god weekend og forøjelse.

  Reply

 2. Sune
  lørdag 5. november, 2011 @ 13:46

  Hos Pia og jeg er det omvendt, jeg tror aldrig jeg får hende at se med en tegneserie i hånden, så vær glad for at Kasper kan overtales :)

  Reply

 3. Frk. Smed
  lørdag 5. november, 2011 @ 14:50

  Den skulle være mega god, så mon ikke kæresten kan overtales. Normalt er jeg ikke så meget til Tintin, men man kan jo skifte mening.

  Reply

 4. Nadia
  lørdag 5. november, 2011 @ 22:16

  Deborah: Ja, folk kan godt nok være irriterende i biografen… Jeg vælger at glemme det fra gang til gang. Ellers ville jeg aldrig vende tilbage.Sune: Det er også kun Tintin (og Steen & Stoffer) man kan se Kasper læse af og til. Men jo, jeg sætter også pris på det :)Hvad med en "seriøs" tegneserie som f.eks. "Persepolis"? Var det ikke noget for Pia? Den kunne Kasper faktisk ret godt lide.Frk. Smed: Jeg er heller ikke den største Tintin fan (mest fordi Tintin selv er så kedelig og korrekt), men som du siger, den har jo fået gode anbefalelser – og det skulle fandme være en dårlig dag, hvis jeg ikke kunne lokkes i bio for at se tegnefilm/animationsfilm ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *