Skip to content

9 Comments

 1. JemKem
  onsdag 2. november, 2011 @ 09:02

  Hihi såååå sød tegning <3Og uha hvor jeg krydser fingre for dig :) Kender det godt selv. Og undskyld du gav mig et grin for din illustrative forklaring kombineret med din skønne tegning *G* shit shit shit ;) Håber han har en glemsom dag og glemmer hvordan du ser ud ;)

  Reply

 2. Vipse
  onsdag 2. november, 2011 @ 09:32

  Åh synes nu du er ekspert i at illustrere hverdagssituationer på en sød og charmerende måde, som jeg tror vi alle kan relatere til :o) Skidt pyt med om du så kan løse en enkelt opgave :oP

  Reply

 3. Nadia
  onsdag 2. november, 2011 @ 13:14

  JemKem: Det havde han ikke… Men nu er det heldigvis overstået.Vipse: Ja, det er synd jeg ikke kan få blogtegningerne til at tælle et eller andet sted blandt karaktererne… SÅ skulle jeg nok producere en god bunke blogindlæg hver dag!

  Reply

 4. Annie
  onsdag 2. november, 2011 @ 19:37

  SØD lyn-tegning!Argh, eksperttitler plejer bare at betyde mere arbejde, så pas på med dem! Annie – desillusioneret. Åbenbart.

  Reply

 5. Nadia
  onsdag 2. november, 2011 @ 19:41

  Narh, det her er den gode eksperttitel, eftersom dette var sidste klassetime med den pågældende underviser ;)(Og jeg kan da lige, måske for at blære mig, indskyde at opgaven faktisk bare VAR super simpel. Men stadig lidt pres, at hvis ingen i gruppen svarede, så var det op til mig… Det føltes enormt pinligt, da jeg på et tidspunkt så svarede forkert)

  Reply

 6. C'est La Vie By G.
  onsdag 2. november, 2011 @ 20:10

  Er sikker på titlen er velfortjent :)håber det gik godt? :)

  Reply

 7. Nadia
  torsdag 3. november, 2011 @ 07:59

  Det gik okay. Det var nok kun mig, der synes det var så super vigtigt.

  Reply

 8. kbo
  torsdag 3. november, 2011 @ 19:55

  Øj, hvor jeg kender følelsen.. Og tegningen passer perfekt til, elsker den! Håber det gik godt!

  Reply

 9. Nadia
  fredag 4. november, 2011 @ 10:16

  Altså hvis du med "godt" mener, at jeg kunne svare på (næsten) det hele, ikke blev råbt af, at de andre sikkert har syntes jeg var en røvirriterende know-it-all, samt at underviseren ikke var imponeret, for jeg burde jo vide det, så ja. Ja, det gik fint.(Ja, det var en lidt deprimerende oplevelse. På den anden side har jeg aldrig nogensinde forberedt mig så grundigt til en klassetime)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *