Skip to content

10 Comments

 1. Trine
  mandag 21. november, 2011 @ 08:18

  Hvis det gør miséren lidt mindre skem, kan jeg berette, at jeg på nuværende tidspunkt ikke har været i bad i to uger og har en uge mere tilbage pga. operation. Man klarer det utroligt nok! Ellers må du gerne låne mit ubrugte bad, selvom Århus nok er lige lovligt langt væk:-)

  Reply

 2. Nana
  mandag 21. november, 2011 @ 08:29

  Åh nej… I sidste uge var der intet varmt vand – og der var ingen, som advarede os… Men, en gravhund passer da fint ned i håndvasken? ;)

  Reply

 3. pernille
  mandag 21. november, 2011 @ 08:55

  Er der ikke muligheder på uni?

  Reply

 4. Nadia
  mandag 21. november, 2011 @ 09:58

  Trine: Ja, Århus er nok liiidt for langt væk ;)God bedring i øvrigt! Det lyder ubehageligt.Nana: Ha! Jeg kan lige se det for mig, hvis jeg prøvede at lægge mig derned :DPernille: Jo, det er der faktisk ovre i hovedbygningen. Det bliver sikkert også min løsning – orker ikke etagevask.Ellers ligger der også en svømmehal lige i nærheden. Det er jo den perfekte undskyldning for at gå i kurbad ;)

  Reply

 5. Fie
  mandag 21. november, 2011 @ 11:09

  Reply

 6. Medic
  mandag 21. november, 2011 @ 12:01

  Hej Nadia,Jeg har prøvet ikke at kunne gå i bad i 7 uger i 2007 fordi min udlejer ikke ville ordne min brusekabine og så kunne hun ikke tage sig sammen til at få det gjort. Det gode for mig var at jeg på det tidspunkt havde nogle dejlige naboer der lod mig bruge deres badeværelse i 6 uger. Etagevask bringer mig minder om min barndom uden varmt vand i perioder. Men det er godt at have alternativer i de 3 dage det står på :-)Håber at gravhunden kommer helskindet igennem de tre dage :-)

  Reply

 7. Deborah
  mandag 21. november, 2011 @ 13:55

  Vel tilbage igen fra mini-ferie, og kan igen glæde mig over dine søde tegninger. Jeg er som altid vildt imponeret over, hvor meget du kan udtrykke på så få streger. SÅ cute.Jeg kan anbefale lidt svømmetræning i de dage ellers, der kan du også tage bad, og så får du også lidt motion?

  Reply

 8. Kristines Dilemma
  mandag 21. november, 2011 @ 19:34

  Du kan også bare skrue op for musikken, sætte et telt op i stuen og lege Roskilde festival?

  Reply

 9. Nadia
  mandag 21. november, 2011 @ 22:05

  Fie, jeg er lidt forelsket i den tegning. TAK! Selvom sandheden nok er, at vores vask ville brase sammen, hvis jeg forsøgte at lægge mig i den.Medic: Det håber jeg også. Jeg er begyndt at overveje et plastikbadekar… Altså, jeg er jo kun 1,60 høj, så kan man vel godt liiiige klemme sig ned?Måske er jeg bare for hysterisk. Jeg kan jo bade på uni.Deborah: Hmm ja, det er en ret god idé. Pånær det der motion. Som gravhund går det mig lidt imod ;)Kristine: Altså, hvis ikke det var fordi jeg hver eneste dag skal være i kontakt med andre mennesker, så havde det været alletiders plan!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *