Skip to content

5 Comments

 1. kongmorsverden
  fredag 25. november, 2011 @ 08:04

  Du er ikke en dårlig taber – du skal bare nøjes med at vinde.. ;-)Det er vi så flere som skal..For ikke at blive i dårligt humør. Det er jo ikke fordi man ikke vil tabe – det er fordi HVIS andre vinder hoverer de sådan på en slimet måde..Faktisk er det deres skyld..

  Reply

 2. Julie
  fredag 25. november, 2011 @ 08:58

  Jeg gider slet ikke spille, vædde, løbe om kap og andet hvor man kan tabe!For jeg ved jeg altid gør det, og jeg MAGTER det bare ikke!Der er altså intet galt i at være en dårlig taber – det handler sgu da om at vinde! Hvis man påstår andet er man en pismyre!

  Reply

 3. Nana
  fredag 25. november, 2011 @ 09:17

  :) ih… Det er også lidt unfair, at han bruger bloggen for at finde belæg for sine udsagn. Kan du ikke hive et andet blogindlæg frem? :)

  Reply

 4. kirstinerom
  fredag 25. november, 2011 @ 10:15

  Tab og vind med samme sind!!! Det er bare SÅ svært at være sur, når man vinder…

  Reply

 5. Nadia
  fredag 25. november, 2011 @ 11:32

  Stine: Men er det ikke som om de hoverer HELE TIDEN!? De siger ikke noget, men man kan se det i deres øjne. De fryder sig.Så er det jo helt naturligt, man bliver lidt muggen ;)Julie: Jeg plejer også at vælge mine konkurrencer med omhu – men så er det alle de sociale regler pludselig spiller ind… "Kom nu Nadia, alle de andre spiller også kroket", "Nadia alle de andre er også med til singstar" osv…Nana: Ja, det er VILDT snyd! Fra nu af er det slut med selvironiske blogindlæg. Så skal det kun handle om hvor fantastisk jeg er.Ja… der bliver super spændende herinde ;)Kirstinerom: Enig. Det er i øvrigt et elendigt ordsprog… Jeg vil være sur lige så længe det passer mig! Så kan folk lære ikke at vinde over mig.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *