Skip to content

10 Comments

 1. Christine
  søndag 6. november, 2011 @ 08:57

  Jeg vil kigge efter en gravhund når jeg også står og hepper på at nogen falder lidt i vandet :DJeg faldt over din blog forleden dag og du blev den dags ultimative overspringshandling fra bachelorprojektet! Er helt tosset med dine tegninger :)/Christine

  Reply

 2. Kimmie
  søndag 6. november, 2011 @ 10:42

  MISUNDELIG!!! ps. du har glemt at tegne regn.

  Reply

 3. understjernerne
  søndag 6. november, 2011 @ 10:46

  Fnis… ku være jeg skulle tænde tv'et så jeg også kan grine lidt af det! :D

  Reply

 4. Deborah
  søndag 6. november, 2011 @ 12:09

  Dejlig tegning :-). Jeg håber, du nyder det for mig også. Jeg sprang over i år. Trængte til at hvile lidt. Og nej, du har et forklaringsproblem med uniformerne!

  Reply

 5. Nadia
  søndag 6. november, 2011 @ 13:47

  Christine: Der var da masser af hunde at kigge efter i hvert fald!Åh, jeg elsker overspringshandlinger! Jeg er glad for, jeg kunne bruges ;)Kimmie: Niks. Der var INGEN regn. Men 4-5 stykker (måske flere?) der styrtede i vandgraven – så de blev lidt våde alligevel.Understjernerne: Hvis du ikke nåede det, kan det jo være det bliver genudsendt senere. I hvert fald styrtene.Deborah: Jaøhm, jeg synes bare det så godt ud. Men det ville nok have virket lidt nørdet/underligt, hvis vi rent faktisk havde taget den slags tøj på.

  Reply

 6. GiSP
  søndag 6. november, 2011 @ 17:23

  Åh, det var bare min yndlings-efterårs-formiddags-beskæftigelse dengang man kunne se det i fjernsynet. Har brokket mig til TV2, da de holdt op med at sende det, men der er åbenbart ikke nok reklamekroner i det.

  Reply

 7. JemKem
  søndag 6. november, 2011 @ 19:48

  Det er en ting jeg vil når mine piger bliver større, sådan omkring børnehaveklassealderen. Så vil jeg med Kent og dem over og se hubertusjagt. Har aldrig selv oplevet det IRL og vil SÅ gerne. Det var også næsten med tårer i øjnene da TV2 stoppede med at sende hubertusjagten.

  Reply

 8. Nadia
  søndag 6. november, 2011 @ 20:48

  GiSP: Måske de droppede det, fordi der ikke var nok der styrtede i vandgraven? For så er der da mulighed for et comeback i år!JemKem: Der var MASSER derude med små børn. Men man skal selvfølgelig gide at gå langt med en klapvogn, og det er ikke særlig publikumsvenligt – de stiller en pølsevogn til rådighed, men det er alt. De råbte ikke engang deltagernes navne op før opløbet.

  Reply

 9. Betina
  søndag 6. november, 2011 @ 23:04

  Åh Nadia – Jeg elsker dine tegninger!Hvis jeg har en dårlig dag, så er de der til at muntre mig op.(Synes jeg måske så en gravhund blandt tilskuerne på tv :) )

  Reply

 10. Nadia
  mandag 7. november, 2011 @ 17:07

  Hvor er du sød Betina :)(der var MANGE gravhunde i Dyrehaven den dag, men jeg skal selvfølgelig ikke afvise, at det var mig du så ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *