Skip to content

13 Comments

 1. Liselotte
  mandag 14. november, 2011 @ 10:52

  Ha, ha, jeg gik op i en 32 GB iPhone 4S, så den kunne blive hvid (den lille hvide var udsolgt) og derved matche fjernbetjeningen til mine høreapparater, så jeg ved præcis, hvad du mener:-)Det er surt at blive "æstetisk udfordret" af ens udstyr, næsten lige så surt som at gå ned på det!

  Reply

 2. Pernille
  mandag 14. november, 2011 @ 11:33

  Åh gud, hvor forfærdeligt! Kan helt klart godt følge dig. Og hvorfor er det aldrig de originale farver der er billigst? Sådan er det også med PS3 :( Det sucks big time

  Reply

 3. Uden Relevans
  mandag 14. november, 2011 @ 12:06

  Det eneste udstyr man skal gå ned på er en sugekopdildo.

  Reply

 4. Fru Buur Bækgaard
  mandag 14. november, 2011 @ 12:36

  Arj! Jeg ville ønske jeg havde en pink wii-controller – det ville helt klart tænde min interesse for maskinen på ny.Måske skulle vi bytte…

  Reply

 5. nadia
  mandag 14. november, 2011 @ 13:22

  Pink Wii-controller? WEEEE!! (husk at tage benvarmere og tylskørt på når du spiller)

  Reply

 6. Anonymous
  mandag 14. november, 2011 @ 16:49

  Jeg købte engang en computer over nettet, som så grå ud på billedet, men viste sig at være lyserød på den fesne Barbie-måde. Efter at have brokket mig til veninder og kæreste ringede jeg til min mor og fik et:"Ja, det var da noget værre noget. Har du forresten hørt om de der børn der sulter i Afrika?"… Nåh ja..

  Reply

 7. Nadia
  mandag 14. november, 2011 @ 17:52

  Liselotte: Hvis jeg havde haft nogen penge, så havde jeg helt sikkert også prioriteret den hvide controller. Nu måtte jeg bare tage, hvad jeg kunne få.Pernille: Ja, hvorfor i al verden laver de dem overhoved i pink og babyblå, hvis der nu ikke er nogen der gider købe dem?Uden Relevans: Øhm. Okay. Tip givet videre…Fru Buur Bækgaard: Jeg SKAL desværre have en motion plus controller. De andre jeg har er også hvide.Nadia: Nejnejnejnej…. Sådan kan man simpelthen ikke være klædt! Det er jo ikke Singstar, jeg skal spille. Det er ZELDA! Sværd! Monstre! Gåder i krybtiske templer!Pfff…Anonym: Ja, altså, jeg forstår dig. Jeg ville også være blevet lidt skuffet!

  Reply

 8. The Blogless Sister
  mandag 14. november, 2011 @ 19:32

  Well, det går godt til lyden af en okarina. Den (lyden) er på en måde lidt lyserød i det…

  Reply

 9. Anne
  mandag 14. november, 2011 @ 20:54

  Har du ikke noget sort (negle-)lak, du kunne dække den med? :-D

  Reply

 10. Nadia
  mandag 14. november, 2011 @ 21:20

  The Blogless Sister: Jeg tror desværre ikke, der er en okarina i det nye Zelda-spil. Til gengæld skal controlleren bruges som sværd. Altså, et lyserødt sværd… Ejmen for pokker.Anne: Arh, det minder mig lidt for meget om min teenagetid. Der havde jeg en (alt for lang) periode, hvor jeg hyggede mig med at dække alt med rette- eller negellak. Det skal jeg ikke tilbage til ;)

  Reply

 11. fasterfis
  mandag 14. november, 2011 @ 21:53

  Ehm.. tænk på mig når du spiller. Og hvis du synes jeg er rådden, så slår du bare hårdere i kampspil. Gosh det er smart.

  Reply

 12. Miras Univers
  mandag 14. november, 2011 @ 22:35

  Haha, ja, jeg kan godt forstå dig. Jeg er blevet påkrævet at købe Zelda bundle m. guld wiimote – og det har jeg selvfølgelig gjort !! Hele weekenden er sat af til Zelda, teenagedrenge, gaming, fastfood og total hygge !!! :-) Jeg er dog sikker på at du – trods pink udstyr – vil få en fantastisk weekend i Zelda-universet !! God fornøjelse !!

  Reply

 13. Nadia
  tirsdag 15. november, 2011 @ 07:58

  Fasterfis: Nej, det duer heller ikke… Selvom jeg godt nok tænkte på dig, da jeg købte den ;)Miras Univers: Åh jeg ville SÅ gerne have den pakke! Jeg fik dog spillet forudbestilt som fødselsdagsgave, og så kan man ikke stille så mange krav :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *