Skip to content

6 Comments

 1. Konen
  mandag 28. november, 2011 @ 09:00

  Nu bliver du jo nødt til at tegne det nye hår! Wee :D

  Reply

 2. Nadia
  mandag 28. november, 2011 @ 10:59

  Nej, den slags kan man jo ikke tegne på gravhunden ;)Desuden bliver det nok ret uinteressant. Mit hår er meget krøllet, så jeg har haft den samme frisure i ca. 6 år… Selvom jeg har stor tiltro til Simons evner med en saks, så tvivler jeg på, han kan udrette mirakler.

  Reply

 3. Konen
  mandag 28. november, 2011 @ 12:55

  Ej, men så må du tegne håret uden hunden! Du kan jo ikke bare komme og sige du skal klippes, og så ikke dele ;D

  Reply

 4. Nadia
  mandag 28. november, 2011 @ 16:16

  Jamen hvad hvis jeg kun skal have klippet spidser? Det er da ikke spændende ;)

  Reply

 5. nadia
  tirsdag 29. november, 2011 @ 12:27

  Hvis nu du giver dig i kast med noget så sindsoprivende som at lade en anden klippe dit krøllede hår, må du endelig give mig søsters kærestes nummer. For så må jeg forsøge mig med at være ligeså charmerende som dig og presse ham til at klippe min manke :)

  Reply

 6. Nadia
  tirsdag 29. november, 2011 @ 12:48

  Jeg turde! Og han gjorde det altså virkelig godt. Jeg er helt imponeret. Jeg turde endda lade ham klippe mere end bare spidser.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *