Skip to content

9 Comments

 1. Anonymous
  mandag 28. november, 2011 @ 15:07

  Det er godt nok ikke min, men kunne ikke lade værd ;-)http://www.dba.dk/wii-zelda-skyward-sword/id-79143372/

  Reply

 2. Mette
  mandag 28. november, 2011 @ 16:08

  Arhj hvor er det sejt!! (Sagt på den vildt misundelige måde) :D

  Reply

 3. Deborah
  mandag 28. november, 2011 @ 16:10

  Du er bare SÅ dygtig :-) – det er nemlig sjovt, når man efter kamp kan selv. Vil lige huske at sige, at selvom jeg havde kat, så er gravhunde også meget velkomne ovre hos mig.

  Reply

 4. Nadia
  mandag 28. november, 2011 @ 16:19

  Anonym: Men jeg har jo allerede spillet og cd'en – så er det ikke pengene værd ;)(Men jeg gad altså VIRKELIG godt have den controller – det må blive når jeg vinder i lotto en dag, og nemt kan smide penge efter den slags)Mette: Google hjalp mig. Meget.Deborah: Men det er altid sjovere, hvis man ikke behøver kæmpe ;)Tak! :)

  Reply

 5. Mette
  mandag 28. november, 2011 @ 20:40

  Må jeg være så fræk, og spørge hvad du søgte på? Jeg har nemlig ikke haft det store held med mine søgninger :)

  Reply

 6. Tenna
  mandag 28. november, 2011 @ 20:40

  Ihh, hvorfor er det at man ser den der gravhund i føtex's nye juleserie, og så kommer til at tænke på dig og din blog? *suk*. :)

  Reply

 7. Nadia
  tirsdag 29. november, 2011 @ 14:00

  Mette: Jeg tror jeg brugte disse sider:http://www.simplebloggertutorials.com/2010/05/how-to-add-facebook-like-button-in.htmloghttp://blog.xmlgadgets.com/blogger/facebook-like-button-for-blogger/Tenna: Gravhund? I Føtex? Det er helt forbigået min opmærksomhed. Er det noget man kan købe?(Øhm, og det er naturligvis et retorisk spørgsmål, eftersom Kasper godt kan finde på at læse med her)

  Reply

 8. Tenna
  tirsdag 29. november, 2011 @ 15:39

  Nadia, send mig en email med din adresse, så skal du få en fin gravhund helt kvit og frit! Når det er en gave, så kan Kasper ikke klage, vel? ;) tenna_schaltz@yahoo.dkEllers så findes hunden på juletorvet i din lokale føtex, men de er rigtig godt gemt af vejen! ( tøserne i min føtex, vil hellere selv have dem, så ingen andre skal købe dem. :P )

  Reply

 9. Nadia
  onsdag 30. november, 2011 @ 13:53

  Årh, det er virkelig sødt af dig!Men jeg får helt dårlig samvittighed… Jeg går ned i Føtex og ser om den er der :) Så føler jeg ikke, jeg nasser på mine læsere ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *