Skip to content

11 Comments

 1. Uden Relevans
  søndag 20. november, 2011 @ 11:53

  Bare vent til Diablo III kommer…farvel søvn.

  Reply

 2. Medic
  søndag 20. november, 2011 @ 12:13

  Hehehe Nadia, det er jo utroligt hvad et spil til WII kan gøre ved en.Er overrasket over at du sagtens kan spille The legend of Zelda – Skyward Sword med en selvlysende pink wii controller, så må spillet jo virkelig være godt :-)Pas nu på din spille arm og tag et par pauser en gang i mellem.

  Reply

 3. Fru Buur Bækgaard
  søndag 20. november, 2011 @ 13:02

  Hehehe!:oDDet er jo hvad der kan ske…På sin vis er det nu også meget rart at vide, at selv du kan falde i "hov, er det allerede næste dag – nu fik jeg jo ikke lavet et blogindlæg"-fælden!;o)

  Reply

 4. Gry
  søndag 20. november, 2011 @ 13:29

  Ej, men hvis ikke Zelda kan, hvad skulle så kunne? Det er GUDEspillet! (Selvom jeg synes at twilight princess er ret uhyggelig og faktisk ikke tør spille videre selv uden min bedste ven som har valgt at flytt til Australien midt i spillet – ih!)

  Reply

 5. TichTach
  søndag 20. november, 2011 @ 13:58

  Hi hi hi! Kender det så godt :-)

  Reply

 6. Cecilie
  søndag 20. november, 2011 @ 16:29

  Haha, det var fandme også på tide, at du fik en svipser – det andet var jo umenneskeligt! (ugravhundsk?)Og så fik du også testet, at selvom folk kikker ind og ikke finder et nyt indlæg – så kikker de forbi dagen efter alligevel! Vi er über-loyale du! :D

  Reply

 7. understjernerne
  søndag 20. november, 2011 @ 17:24

  …men hold nu op jeg er glad for at du droppede det daglige indlæg samme dag som jeg ikke havde tid til at læse med! :D Jeg kan jo så regne ud at det er godt… Jeg vil også prøve det!

  Reply

 8. Sune
  søndag 20. november, 2011 @ 18:19

  Tror jeg ville blive fyret inden for en uge af chef og/eller kæreste hvis jeg fik en Wii og samtlige Zelda spil i hånden :)

  Reply

 9. Nadia
  søndag 20. november, 2011 @ 20:04

  Uden Relevans: Søvn er overvurderet.

  Medic: Det gør også lidt ondt på mig, at den er så lyserød. For fanden den er grim! Men hvis det er det der skal til for jeg kan spille Zelda, så må jeg jo leve med det :)

  Fru Buur Bækgaard: Jeg vidste det faktisk hele dagen. Jeg blev bare ved med at udskyde det, til fordel for Zelda (og en fest)… Men vi overlevede jo allesammen ;)

  Gry: Den frygt der – den skal overvindes! Jeg synes også det var ret hårdt at skulle spille Zelda selv, efter jeg flyttede hjemmefra. Min lillebror plejede at klare templerne. Men nu er det ren lykke! Det lover jeg.

  TichTach: Vi er mange nørder derude ;)

  understjernerne: Det er vildt godt! Meget afhængighedsskabende! Jeg kan kun anbefale det.

  Sune: Du bliver altså nødt til at prøve det! Du har jo heller ikke fået lånt min gamecube og Twilight Princess endnu? Jeg må dog indrømme, at jeg synes dette Zelda-spil virker mere lovende… Jeg er ikke helt sikker endnu, men det er altså værd at kigge på :)
  Du må jo bare tage ferie fra arbejdet, og sende Pia ud at rejse med nogle veninder ;)

  Reply

 10. christunte
  mandag 21. november, 2011 @ 16:28

  Årh – det spil har jeg også lige bestilt! Med den gyldneste af alle undskyldninger – det første Zelda-spil, hvor pigerne går rundt med det flotteste, strikkede sjal, som jeg selvfølgelig skal have afluret. (andre grunde er der overHOvedet ikke….)

  Reply

 11. Nadia
  mandag 21. november, 2011 @ 22:02

  Amen det er også et fint sjal de bruger. Selv Link stjæler et af dem… God fornøjelse ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *