Skip to content

6 Comments

 1. amarOrama
  tirsdag 1. november, 2011 @ 09:55

  Jeg troede slet ikke, man kunne skrive speciale uden at have den sorte sky hængende efter sig. Hver eneste dag. Og nat.

  Reply

 2. Nadia
  tirsdag 1. november, 2011 @ 10:09

  Puh… Jeg kan godt forstå, du ikke ligefrem nød din specialeskrivning!Jeg synes det er meget nemmere. Man kommer klokken 9 og går klokken 17, og så har man fri. Rigtig fri. På nær lidt weekendarbejde selvfølgelig.Men det er nok også anderledes, når man er naturvidenskabelig studerende. Der er jo en del håndværk over det også – møde, sætte sig ved maskinen, arbejde, gå hjem.Først ved databehandling og planlægning af nye forsøg, er der ekstra pres på.

  Reply

 3. Fru Buur Bækgaard
  tirsdag 1. november, 2011 @ 10:57

  Åh, hvor jeg kender det – og hvor jeg ville ønske at jeg også skulle møde et eller andet sted for at skrive min opgave, for herhjemme er det sååå nemt at lade sig distrahere, og så bliver jeg sur på mig selv bagefter…Suk!

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 1. november, 2011 @ 20:39

  Jeg er også ret glad for specialekontoret. Der er hverken tv eller wii til at forstyrre :)

  Reply

 5. Den lille sorte bog
  onsdag 2. november, 2011 @ 00:01

  Gud hvor er det så meget ramt lige i plet! Bliver sgu til kl 17 i morgen :)

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 2. november, 2011 @ 13:12

  Sådan skal det lyde!(sagde hende der formentlig først har fri klokken 19 i dag… Liiiiige i overkanten)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *