Skip to content

9 Comments

  1. Lea
    søndag 13. november, 2011 @ 09:30

    Hvis det var fint og lyserødt ville jeg nok også være nysgerrig :-)

    Reply

  2. Astrid
    søndag 13. november, 2011 @ 11:09

    Jeg har selv spekuleret på det samme med det lyserøde cellemedie! Især når jeg har været på laboratoriet lørdag aften. Smæk det i et cocktailglas, tilføj en paraply og noget finsprit, mon det så ikke bliver en fest? Jeg har dog aldrig gjort det, det blev ved tanken… :)

    Reply

  3. Nadia
    søndag 13. november, 2011 @ 12:14

    Lea: MEGET fint og lyserødt!Astrid: Jamen præcis! Jeg er glad for, jeg ikke er den eneste der har haft tanken :)Selv uden celler er det nok ikke helt sundt.

    Reply

  4. kongmorsverden
    søndag 13. november, 2011 @ 18:36

    Klarer man ikke det ved bare at have tyrkisk peber i munden..på den kroniske måde? :-)

    Reply

  5. Nadia
    søndag 13. november, 2011 @ 18:39

    Mmmm tyrkisk peber… Det er ALT for længe siden jeg har spist det sidst!Men tror nu nok en del mennesker ville finde det ekstremt upassende, hvis jeg sad og spiste inde i cellelab ;)

    Reply

  6. Lena
    onsdag 16. november, 2011 @ 10:39

    molekylærgastronomerne bruger en del agar, så der kan man da smage en af hovedingredienserne:-)

    Reply

  7. Nadia
    onsdag 16. november, 2011 @ 14:19

    Hey, sådan noget har jeg da også liggende derhjemme (fra engang jeg troede jeg skulle lave japansk mad). Men… Jeg ved egentlig heller ikke, om jeg har lyst til at smage på dét.

    Reply

  8. Piskeriset
    torsdag 17. november, 2011 @ 20:26

    Kan du ikke få en af de andre studerende til at smage? Evt. for en halvtredser?

    Reply

  9. Nadia
    torsdag 17. november, 2011 @ 21:29

    Lidt amoralsk, men jeg kan lide din måde at tænke på ;)

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *