Skip to content

9 Comments

 1. Sune
  tirsdag 8. november, 2011 @ 09:06

  Det gælder også når man har travlt på arbejdet og der altid står slikskål fremme

  Reply

 2. Kris
  tirsdag 8. november, 2011 @ 09:11

  Det er præcis, PRÆCIS, ligesådan at være gravid. Hvordan nogen præsterer at være gravide og læse til eksamen på én gang uden at blive fuldkommen kuglerunde, kan jeg slet ikke forstå.

  Reply

 3. Nana
  tirsdag 8. november, 2011 @ 09:11

  I eksamensperioderne må man godt, fordi det er synd for én. Og i juletiden må man også, for der er det jo jul, og man skal hygge… Plus når man rejser, for der skal man nyde alt. Og i påsken er der jo påskeæg… Og i sommerferien har man jo ferie, ik? Gad vide, om det hjælper, at slik snart bliver en lille bitte smule dyrere?

  Reply

 4. Kimmie
  tirsdag 8. november, 2011 @ 10:38

  Jeg havde en forelæsning om appetit for et par uger siden, og forelæseren sagde, at det var naturligt at ville have søde sager, fordi frugt var svært at finde in the good old times. Man skal bare se på det på den rigtige måde. I eksamensperioder skal hjernen arbejde hårdt, kulhydrater er en super energikilde og du følger bare det ur-instinkt.

  Reply

 5. stopdetdog
  tirsdag 8. november, 2011 @ 10:55

  Bolscher er løsningen… (det kunne jo være Tyrkisk peber). Jeg kan kværne en pose vingummier på 30 sek. men en pose med bolscher kan holde en hel dag… (og så har jeg mega ondt i tungen bagefter og kan ikke rigtigt spise noget andet!)… WIN WIN.

  Reply

 6. nadia
  tirsdag 8. november, 2011 @ 11:24

  Øøhm, i eksamensperioder? Hvad mener du? *gumler*

  Reply

 7. Anne
  tirsdag 8. november, 2011 @ 12:25

  jo men nu havde du jo lige gået en 8 km tur i Dyrehaven ikk?

  Reply

 8. pernille
  tirsdag 8. november, 2011 @ 12:37

  Sukker sænker dit stressniveau og hjælper med at gøre tanken klar og skarp. I ca. 20 minutter. Så sætter insulinet ind blodsukkeret falder og du skovler den næste pose flødekarameller ind.Jeg vil slet ikke tænke på hvor mange kilo jeg har læst mig til på den konto.

  Reply

 9. Nadia
  tirsdag 8. november, 2011 @ 13:08

  Sune: Gid jeg havde en slikskål nu…Kris: Dem jeg kender, der har været gravide, har vist mere kastet op. Konstant. Så hellere forhøjet sliktrang :)Nana: Holder en narkoman op med at stikke sig, hvis prisen på heroin stiger? ;)Kimmie: Ja… Lad os sige du har ret. Så betyder det nemlig, at jeg bare er typen, der er "god til at lytte til sig selv".stopdetdog: Jeg kværner en pose tyrkisk peber på 5 minutter. Dårlig idé. Lemlæstelse af min gane har aldrig stoppet mig.Nadia: Mmm slik…Anne: Ja… Jo… Men er det ikke nulstillet allerede efter 5 karameller eller sådan noget?Pernille: Finten er at holde sukkerindtaget konstant højt under hele læseperioden. Ingen pauser i bolchespisningen!…Hvis jeg om en måned brokker mig over, jeg er blevet 10 kilo federe, så vis mig lige det her igen, ikke?

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *