Skip to content

14 Comments

 1. B
  onsdag 7. december, 2011 @ 09:41

  Nogle gange tror jeg at håndværkere kører med en helt anden tidsregning end alle os andre. Jeg havde en køkkenvæg som skulle skiftes, dvs ingen adgang til køkkenet. Men, "Det tager kun et par dage" sagde håndværkeren. Jeg havde så ikke adgang til mit køkken i over 6 uger :-(

  Reply

 2. Frk. Smed
  onsdag 7. december, 2011 @ 09:41

  Hvad skal man også med et bad ;) Stærkt overvurderet.. Eller..Tænkte på om du ville være med i min lille julegiveaway, måske det kan få dig i bedre humør? http://frksmed.blogspot.com/2011/12/christmas-giveaway.htmlTak fordi du får mit smil frem endnu en gang

  Reply

 3. Tokendumbguy
  onsdag 7. december, 2011 @ 09:42

  Drik dig fuld. Leg du er på Roskilde Festival. Tis på gaden og råb objektificerende ting efter unge mænd.

  Reply

 4. Fie
  onsdag 7. december, 2011 @ 10:15

  Jeg siger dig, et bad gør underværker. Man føler sig som et helt nyt menneske! Indtil realiteterne kommer styrtende tilbage når man får et hosteanfald og knækker helt sammen og indser, at man nok er døende alligevel.

  Reply

 5. Diktesoph
  onsdag 7. december, 2011 @ 12:34

  Årh det bliver et lækkert bad når det lykkes dig at komme i nærheden af et! Jeg kan næsten forestille mig hvor meget du kommer til at nyde det! Kan du ikke låne et bad et sted?Jeg krydser i hvert fald fingre for at der snart sker noget så du igen kan få de daglige bade :)

  Reply

 6. kbo
  onsdag 7. december, 2011 @ 14:40

  Jeg holder med Tokendumbguy. Eller.. Måske du bare skulle tage på uni (eller til en ven?) for at bade. Hvad sker der for lortehåndværkere?! Er harm på dine vejne.

  Reply

 7. Nadia
  onsdag 7. december, 2011 @ 18:44

  B: Åh nej, den slags må du ikke sige. Jeg håber stadig på at have et badeværelse igen på mandag. Selvom det nok er et tåbeligt håb…Frk. Smed: Tak for tilbuddet, men jeg har RIGELIGT julepynt ;)Tokendumbguy: Problemet er lidt at på Roskilde er den adfærd accepteret – det er den ikke ligefrem på universitetet ;)Men godt foreslag!Fie: Ja, du har helt ret! Jeg GLÆDER mig. Jeg badede i håndvasken i morgen (så at sige…), men det er bare ikke det samme.Diktesoph: Jo, på universitetet – kun 1,5 km væk.Men altså… Det er jo laaaaangt :)I hvert fald når man er syg.kbo: Jeg er også lidt muggen over hele situationen.

  Reply

 8. Anonymous
  onsdag 7. december, 2011 @ 20:10

  Du må gerne låne mit bad, er sikker på at jeg er nærmere end uniAnette

  Reply

 9. Fru Buur Bækgaard
  onsdag 7. december, 2011 @ 20:36

  Æv! Håndværkere burde forbydes. Eller, det ville selvfølgelig også være lidt upraktisk, men altså…

  Reply

 10. bird
  onsdag 7. december, 2011 @ 20:44

  Havde taget en fridag idag, fordi jeg skulle lukke håndværkere ind. De dukkede så aldrig op, og havde ikke andet at sige end: "Ups, der er vist sket en fejl" da jeg ringede til dem. Så kan man godt blive en lille smule temmelig gal.

  Reply

 11. nadia
  torsdag 8. december, 2011 @ 00:30

  Hihi, jeg blandede mig!

  Reply

 12. Nadia
  torsdag 8. december, 2011 @ 13:46

  Anette: Det er sødt af dig :) Men Så ville jeg for alvor føle mig klam – på uni kan jeg være lidt mere anonym ;)Fru Buur Bækgaard: Jeg synes bare de skulle straffes, hver gang de bliver væk, uden at sige en lyd.Bird: Åhhhh det HADER jeg! Der har jeg været aaaalt for mange gange. Det er så respektløst!Nadia: På den pindeprikkende måde ;)

  Reply

 13. esconditeriet
  torsdag 8. december, 2011 @ 22:42

  Sommeren 2010 boede jeg i et kolonihavehus pga. ombygning og klargøring af lejlighed. Der var 10 km til et bad. Det føltes så dumt at cykle 10 km ud, gå i bad, cykle 10 km hjem og så have brug for et bad igen. A never ending story.. :DOg ja, håndværkere har bare en helt særlig tidsregning. Faktisk tror jeg de forsvinder fra jordens overflade i perioder og når de vender tilbage aner de ikke at tiden er gået.

  Reply

 14. Nadia
  fredag 9. december, 2011 @ 08:12

  Aliens. Det må være forklaringen.Det er derfor, de mister tidsfornemmelsen.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *