Skip to content

13 Comments

 1. Pigen88
  torsdag 29. december, 2011 @ 11:12

  du har glemt snebolde!

  Reply

 2. kongmorsverden
  torsdag 29. december, 2011 @ 11:44

  bøøøvs.. :-)men du mangler altså også skildpadder!

  Reply

 3. Mette Kokholm Maegaard
  torsdag 29. december, 2011 @ 12:16

  Åh det kender jeg godt… Var standhaftig i går… ingen slik… kun et glas rødvin til maden (og et glas hjemmelavet Bailey, men tæller det?)… Gav pote i morges… 200g mindre sagde vægten…

  Reply

 4. Deborah
  torsdag 29. december, 2011 @ 13:12

  Tak kender godt følelsen. Ikke så meget sukker som sådan, bare alt det "syndige" og dejlige mad :-) Den står på kur efter Nytår, så lige nu er jeg ikke alt for streng, men NYDER når jeg så endelig spiser.

  Reply

 5. Nadia
  torsdag 29. december, 2011 @ 16:55

  Pigen88: Du har ret! Helt klart en fejl!Stine: Ejmen hvordan kunne jeg glemme dem? De kommer helt klart før ferrari-vingummi!Mette: Jeg prøver også at komme igennem dagen med mindst mulig skade. Desværre er jeg svag… Jeg har ikke spist usundt i dag, men jeg skal i biografen senere, såhh…Deborah: Ja, det skal der også være plads til! At nyde alle de gode rester :)Hvis det så bare var rigtig mad, jeg tænkte på hele tiden, ville jeg nok også have det lidt bedre med mig selv :)

  Reply

 6. Landbohaven
  torsdag 29. december, 2011 @ 17:57

  Op med humøret. Hvorfor bekymre sig.Der er da kun jul en gang om året.Ønsker dig og dine et godt nytår.

  Reply

 7. Anne LO
  torsdag 29. december, 2011 @ 19:02

  Årh, lad os lave en støttegruppe! Manner, jeg glæder mig til at få afsukret hjernen.

  Reply

 8. Maja Højgaard
  torsdag 29. december, 2011 @ 21:52

  For mit vedkommende hjælper appelsiner udemærket som sukkerkrykke på denne tid…

  Reply

 9. Nadia
  fredag 30. december, 2011 @ 00:27

  Landbohaven: Fordi jeg bliver fed, hvis jeg fortsætter i dette tempo ;)I lige måde! :)Anne LO: Ja, det bliver godt at kunne styre sine tanker lidt igen…Maja Højgaard: Jeg må også indrømme, jeg har fået et sygeligt forhold til mandariner de her dage ;)

  Reply

 10. Debattør
  fredag 30. december, 2011 @ 15:32

  Kender det alt for godt. Jeg går selv og tror på, at umulig kan ende så slemt. Det er jo kun et par dage. DET HAR VÆRET EN UGE NU!!!! hehe. Men det er nu så lækkert med alt den gode mad og slik. Er dog også begyndt at kunne mærke og ikke mindst se det på kroppen. Men hvad fanden, nu har jeg jo et oplagt nytårsønske ;) Godt nytår.

  Reply

 11. Cesilden
  fredag 30. december, 2011 @ 17:24

  Det ligner mine tanker hele dagen på læsesalen i dag, og jeg havde kun mandler, argh! Hvornår holder det op?

  Reply

 12. Piskeriset
  lørdag 31. december, 2011 @ 13:45

  Hehehe! Ja, der er ingen tvivl om, at december er sukkermekka. Pøjpøj med det og hav en dejlig nytårsaften :-)

  Reply

 13. Nadia
  søndag 1. januar, 2012 @ 20:45

  Debattør: Desværre bliver den slags jo sjældent bedre efter nytårsaften – der er fyldt med snacks og slik ;)Cesilden: Jeg synes også det bliver forstærket, når man læser til eksamen. Som om kroppen VIL have en eller anden form for belønning.Piskeriset: Jo tak – og i lige måde :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *