Skip to content

11 Comments

  1. Eeyorenyk
    fredag 2. december, 2011 @ 08:34

    Jeg kvier mig også selv ved at spørge og der skal være en vis portion tilbage, før jeg gør det. Men det er egentlig pudsigt at det er så unormalt og "forkert" herhjemme. I USA gør de det hele tiden. Der er man nærmest stemplet som galning hvis ikke man vil have resten af sin burrito med hjem fra restauranten. :p Jeg synes det er fint at intet går til spilde. Restauranten smider det jo bare ud, så kan man få en hel dags måltid ud af det derhjemme, er det da fantastisk. :)

    Reply

  2. Pi Andrea
    fredag 2. december, 2011 @ 10:36

    Godt at Kasper turde… :o)

    Reply

  3. Louise
    fredag 2. december, 2011 @ 11:22

    God morale – men hvor spiste I henne siden der er en kylling i maden? ;)

    Reply

  4. Deborah
    fredag 2. december, 2011 @ 12:27

    Jeg vil give de andre ret. Vi skal alle være bedre til at spørge. Det er helt åndssvagt, at maden smides ud. Tak for, du tog den op, på en som altid sød og sjov måde. God weekend til dig.

    Reply

  5. Fru Buur Bækgaard
    fredag 2. december, 2011 @ 17:07

    Haha – fik i noget med kylling?:oD

    Reply

  6. Mai
    fredag 2. december, 2011 @ 20:14

    Godt gjort af ham – men jeg ved altså ikke rigtig, om det ligner noget, jeg havde lyst til at tage med hjem? Hvad fik I?

    Reply

  7. Fru Sole
    lørdag 3. december, 2011 @ 08:05

    Jeg gør det også fra tid til anden, og har aldrig fået andet end "Selvfølgelig!" med et smil som svar.En god måde at stoppe madsvineriet, og man har jo betalt for hele portionen, så er det da dumt at smide halvdelen ud.

    Reply

  8. fasterfis
    lørdag 3. december, 2011 @ 11:18

    Der hvor jeg arbejder, der giver jeg gerne doggybag(perfekt til en gravhund!!!), for jeg hader at smide mad ud, når jeg rydder borde. Og uha der ryger meget meget mad ud. Way to go Kasper!

    Reply

  9. Nadia
    lørdag 3. december, 2011 @ 15:28

    Eeyorenyk: Ja, du har helt ret. I princippet. Men jeg synes stadig det er flovt at spørge om ;)Pi Andrea: Helt sikkert. Selvom jeg grinede akavet imens (stakkels ham… Ikke meget opbakning at hente der)Louise: Vi var på nærmest provinsiel Kina-restaurant ;) Den var skåret detaljeret ud i gulerod.Deborah: Du må også have en god weekend ;)Fru Buur Bækgaard: Den var lavet af en gulerod – jeg rørte den ikke ;)Mai: Det var noget kød-i-sauce-agtigt et eller andet. Ikke ligefrem smukt, men meget velsmagende.Fru Sole: Ja, det virker jo helt åndssvagt, hvis det hele skulle ende i en skraldespand.Fasterfis: Ja, han må med ud noget oftere ;) Som han sagde, så bliver det pludselig også en meget bedre forretning at gå ud at spise, når der er mad til to dage.

    Reply

  10. SA
    søndag 4. december, 2011 @ 10:12

    Som tidligere naevnt, saa er den slags helt naturligt i USA og Canada (hvor portionerne ogsaa tit er MEGET store…), ja nogle gange spoerger personalet endda selv om man vil have resten med hjem!Perfekt maade at undgaa at overfylde sig af "pligt" paa restaurant og samtidigt undgaa madspild!

    Reply

  11. Nadia
    søndag 4. december, 2011 @ 18:40

    Det ville selvfølgelig gøre det en hel del mindre akavet, hvis tjeneren spurgte :)

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *