Skip to content

11 Comments

 1. Anne LO
  tirsdag 27. december, 2011 @ 11:05

  Sørg for at give ham en dobbelt hotter, når I er færdige!

  Reply

 2. understjernerne
  tirsdag 27. december, 2011 @ 11:07

  Jeg håber I overlever. Der findes ikke noget værre sted.

  Reply

 3. Cesilden
  tirsdag 27. december, 2011 @ 11:42

  Jeg er sådan en mærkelig person, der elsker Ikea. Og jeg har på mystisk vis en kæreste, der godt gider tage med. Jeg ved det – vi er det underligste par i verden. Jeg hader til gengæld cd-butikker og den slags, argh! Man burde kunne aftale en ordning, hvor man købte ind for hinanden :)

  Reply

 4. Nina
  tirsdag 27. december, 2011 @ 12:08

  ååååårh stakkels mand da. jeg ELSKER til gengæld ikea – måske fordi jeg kun har været det én gang, som jeg kan huske.

  Reply

 5. JemKem
  tirsdag 27. december, 2011 @ 15:14

  Hihihiiii den tegning er bare SÅ sigende LOL! Stakkels Kasper ;) Men jeg vil nu VIRKELIG gerne til Ikea… (måske iiikke lige i dag hehe)

  Reply

 6. Simone
  tirsdag 27. december, 2011 @ 15:36

  Haha det er præcis på samme måde min kæreste reagerer :D

  Reply

 7. Anne
  tirsdag 27. december, 2011 @ 17:50

  Ikea er ok, MEN FOR GUDS SKYLD IKKE DEN 27. DECEMBER!! Kan det ikke vente til efter nytår, hvor det halve Skandinavien i det mindste ikke er der også?

  Reply

 8. Nadia
  tirsdag 27. december, 2011 @ 18:21

  Anne LO: Dem var han slet ikke interesseret i. Men jeg måtte slæbe ham væk fra de tørre kødboller!Understjernerne: Vi klarede den. Heldigvis. Det var faktisk ikke nær så slemt, som vi havde frygtet, men vi kom også til åbningstid.Cesilden: Jeg plejer også at have det sådan okay med IKEA, men Kasper… Han hader det.Ikke en dårlig idé med den ordning, men så kommer du nok til at bo ude i IKEA – tror der er mange, der hader den butik :)Nina: Som barn? For der husker man jo nærmest alt i et rosenrødt skær.Jeg kan godt tåle IKEA, men lige i dag ville jeg nok helst bare gerne have lov til at slappe af herhjemme.JemKem: Ja, vælg en anden dag, hvor man ikke holder i bilkø for overhovedet at komme derhen :)Kasper overlevede heldigvis. Man kunne nærmest høre hans hjerne skrige "FRIIIIHED!" da vi kom ud igen.Simone: Typisk mænd ;)Anne: Nej. Det kunne det ikke. Desværre! Men nu er det overstået. Skal så bare lige have taget mig sammen til at tømme lejligheden for IKEA-emballage…

  Reply

 9. Mia
  onsdag 28. december, 2011 @ 08:15

  Hvor det sjovt, jeg kan bare se min mand for mig.. Vi bor på Bornholm, og når vi endelig kommer på den anden side, vil jeg gerne derind og det lyser bare langt ud af manden, at han vil fortryde det, for kommer jo altid til at slæbe et eller andet med hjem;) Men man er vel kvinde, og når vi ikke har sådanne butikker herover, skal behovet jo dækkes enten med Ikea eller Søstrene Grene;)

  Reply

 10. Anonymous
  onsdag 28. december, 2011 @ 10:05

  Reply

 11. Nadia
  onsdag 28. december, 2011 @ 11:47

  Mia: Ja, så gælder det bare om at hamstre, mens man er herovre, det kan jeg sagtens se :)Kaspers har familie på Bornholm, og hver gang vi er derovre, bliver jeg en smule overrasket over, hvor få butikker der faktisk er. Hvordan kan I klare det!?!Anonym: Hvorfor så ikke bare efterlade manden derhjemme?Nå, men det var faktisk Kasper, der ville have nye møbler – og så må han jo med ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *