Skip to content

11 Comments

 1. C'est La Vie By G.
  lørdag 24. december, 2011 @ 08:35

  Glædelig jul – ville ønske dine tegninger fandtes på tryk, så jeg kunne have foræret dem væk i julegaver :)Tak for det daglige grin :)/Gitte

  Reply

 2. Anne
  lørdag 24. december, 2011 @ 09:40

  ja tak for din dejlige stribe – den i dag får mig igen til at ærgre mig over at jeg har astma så jeg aldrig kan få glæden af en hund i huset, men med din stribe så er det næsten ligesom om :-)

  Reply

 3. Nadia
  lørdag 24. december, 2011 @ 10:28

  Gitte: Og tak for dine (mange) søde kommentarer :)Mon ikke din familie sætter pris på, de ikke får HverdagsNadia-merchandise i julegave? ;)Anne: Årh, det er også ærgerligt! :( Jeg har faktisk lige haft en lille gravhundekrise, hvor jeg pludselig ikke var så ked af, jeg ikke havde en gravhund. Samlede lige min mors hundehvalp op, hvorefter den begyndte at pisse, så det fløj ud over hele stuegulvet (man skal jo holde den væk fra sig selv, ikke?)Den slags gør mine tegninger ikke ;)

  Reply

 4. Julie
  lørdag 24. december, 2011 @ 12:15

  Haha – sådan er jeg også! Brunede kartofler og såvs er ikke sådan at kimse af! MUMS

  Reply

 5. Pi Andrea
  lørdag 24. december, 2011 @ 13:25

  Åhh ja…der er alt for længe til spisetid… :o)Glædelig jul!…og tak fordi du er her… :o)Knuss

  Reply

 6. Sif
  lørdag 24. december, 2011 @ 14:12

  Maden ER det vigtigste. Sådan er det bare.

  Reply

 7. Deborah
  lørdag 24. december, 2011 @ 14:46

  Absolut, dejlig mad er skønt :-) Glædelig Jul til dig med tak for MANGE gode grin og smil i året. Som sagt ellers, jeg ville også gerne kunne forære dig væk på tryk! Håber du får et godt Nytår med masser inspiration til mange flere tegninger!

  Reply

 8. Karina
  søndag 25. december, 2011 @ 02:02

  Uuuuh ja HverdagsNadia-merchandise – det ønsker jeg mig næste år (eller i fødselsdagsgave den kommer jo først ;)) Og er du helt sikker på det ikke er mig og min stakkels moar du har tegnet idag?? hehe :) Glædelig Jul – jeg håber du havde en super aften og blev lige så stop mæt som mig :)

  Reply

 9. Mette Kokholm Maegaard
  søndag 25. december, 2011 @ 21:19

  Hej Nadia… Elsker dine tegninger… de er så søde og sjove… Håber du nyder julen og glæder mig til at følge dig i det nye år…

  Reply

 10. Medic
  mandag 26. december, 2011 @ 22:15

  Hej Nadia,En forsinket julehilsen til dig fra mig.Jeg håber du har haft en rigtig glædelig jul og har nydt både den, maden og gaverne :-)

  Reply

 11. Nadia
  tirsdag 27. december, 2011 @ 18:15

  Tusind tak for jeres julehilsner – undskyld jeg ikke har fået svaret før nu, men havde travlt med jul, julefrokoster, IKEA og alt det der ;)Jeg håber I allesammen havde en god jul, og får et godt nytår!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *