Skip to content

8 Comments

 1. Stine K.A.
  søndag 18. december, 2011 @ 22:12

  Hey, jeg tror vi bor samme sted. Her er i hvert fald også masser af møgirriterende unger. Bliver snart nødt til at rykke ud i pensionistkvarteret…

  Reply

 2. Pi Andrea
  søndag 18. december, 2011 @ 22:24

  Jeg hader generelt bare al slags fyrværkeri…med mindre det er under ordnede forhold som i Tivoli eller på tv… :oD

  Reply

 3. Charlotte
  mandag 19. december, 2011 @ 05:36

  Årh, det er også BARE irriterende. Har lige set en T-hansen reklame, hvor man kan købe 50 stk. for – hold nu fast – 95 øre!

  Reply

 4. Nadia
  mandag 19. december, 2011 @ 08:34

  Stine K.A: God idé. Og hvis der mod forventning skulle snige sig et par unger ind, kan man altid true dem væk med sin stok!Pi Andrea: Jeg kan godt lide det, så længe det er på afstand. Og når det er flot, og ikke bare udgør en konstant baggrundsstøj fra klokken 15.00 til 22.00…Charlotte: Ej… Det mener du ikke? Så løber de jo ALDRIG tør! En enkelt pantflaske, og så har de jo nok til flere dage igen!Jeg glæder mig til nytårsaften er overstået.

  Reply

 5. understjernerne
  mandag 19. december, 2011 @ 10:23

  Aaaaah… Jeg elsker at både min kæreste og jeg bor i et pensionistkvarter :p

  Reply

 6. Nadia
  mandag 19. december, 2011 @ 10:36

  Blærerøv ;)

  Reply

 7. Deborah
  mandag 19. december, 2011 @ 17:17

  Ganske enig. De behøver ikke en gård for at "gå amok" for ikke at tale om kanonslag, som nær havde sendt mig til himmels forleden. Det skulle forbydes skulle det!

  Reply

 8. Nadia
  mandag 19. december, 2011 @ 17:22

  Kanonslag er jo heldigvis allerede forbudt. Jeg synes i princippet, de skal have lov til at lege med heksehyl lige så meget de har lyst. Men for fanden… Lige neden for mit vindue? Hver dag? Hele tiden? DÉT skulle forbydes.Der er trods alt en park lige i nærheden, hvor de kunne gå hen at støje.(Åh hvor jeg lyder gammel og bitter…)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *