Skip to content

8 Comments

 1. Gry
  lørdag 17. december, 2011 @ 12:35

  Halleluja! Thou shalt be redeemed! (Og i den forløsning tager du også mine McD-synder med dig!) ;O)

  Reply

 2. JemKem
  lørdag 17. december, 2011 @ 12:49

  Hehe du vil altid kunne få selskab med min anden halvdel hihi ;)

  Reply

 3. Eeyorenyk
  lørdag 17. december, 2011 @ 13:16

  Hahahaha – Åh hvor jeg kender det. Og jeg har ca. lige så lidt rygrad som dig og ender der også. Alene. Du kunne godt have taget nogle fritter og nuggets med til mig. *slurp*

  Reply

 4. Fie
  lørdag 17. december, 2011 @ 15:13

  Hvis der var en McDonalds her i byen kom jeg der nok også mindst en gang om året/måneden/ugen. Næste gang vil jeg gerne ha' en gang nuggets, pommes og vanilleshake med.

  Reply

 5. Nadia
  søndag 18. december, 2011 @ 11:34

  Gry: Og så var det sidste gang vi syndede. Indtil næste tur hjem fra byen, altså…JemKem: Godt at høre – Kasper gider ALDRIG med. Han er mere en BurgerKing-type (pfff! De laver jo ikke halvt så gode milkshakes!).På den anden side er det nok meget godt – det begrænser i hvert fald mine McDonalds-besøg.Eeyorenyk: Jeg hader at være der alene. Det fungerer kun for mig, hvis jeg er fuld og på vej hjem fra fest. Og det minimum er et par måneder siden, jeg var der sidst.Men alligevel får jeg dårlig samvittighed… Suk!Fie: Åh ja – glæden ved København… McDonalds overalt! Lige så glad man bliver, når man skal hjem og er fuld, lige så træt af det bliver man, når man vågner næste morgen og føler sig 5 kilo tungere…

  Reply

 6. Gry
  søndag 18. december, 2011 @ 17:04

  Har ikke rigtigt den der 'påvejhjemfrabyen'-ting md MD – eftersom det ville betyde en omvej på 60 km for det meste. Jeg har mere den der 'Ej, nu _er_ jeg jo lige i Skiver, så kan jeg godt liiiige happe en børge til hånden på vej hjem'. (Som om det er SÅÅÅÅ godt).

  Reply

 7. Deborah
  mandag 19. december, 2011 @ 16:20

  Er min kommentar røget i spam??

  Reply

 8. Nadia
  mandag 19. december, 2011 @ 17:16

  Gry: Det er afhængighedsskabende… Kasper opfører sig på samme måde, når vi nærmer os Køge (og motorvejs-BurgerKing) ;)Deborah: Nej? Har lige tjekket, spamfilteret er tomt.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *