Skip to content

8 Comments

 1. understjernerne
  tirsdag 20. december, 2011 @ 10:42

  Det gør min bare – HELT af sig selv! Nananana! …ok, vi har også kun været sammen i 3 uger, såeh… det går nok over igen :P

  Reply

 2. Nana
  tirsdag 20. december, 2011 @ 12:29

  Nusning! Du skal bare sige "nus mig!" på sådan en blød gravhundsagtig måde… Og så nusse ham lidt med din snude, så er den hjemme ;)

  Reply

 3. Nadia
  tirsdag 20. december, 2011 @ 13:30

  understjernerne: Nånå, så skal du lige blære dig igen, hva'? ;)Jeg tror bestemt også, det går over. Ellers er det ikke fair :DNana: Hvor nuttet det end ikke lyder, hvis man har tegningen i tankerne, så tror jeg det ville virke RIGTIG kikset, hvis jeg gjorde det ude i virkeligheden ;)Jeg har prøvet med kommandoen: "NUS!", men det havde modsatrettet effekt (og det forstår man jo slet ikke ;)

  Reply

 4. Nana
  tirsdag 20. december, 2011 @ 14:26

  :D Hm… strengt. Forstår slet ikke, at han ikke reagerer på kommandoen. What a man! Hvad med at sige: "Rigtig mænd, de nusser" – og tilføj lige et "altså" til sidst…

  Reply

 5. J'adore blog
  tirsdag 20. december, 2011 @ 17:08

  Rigtig fin blog :-) Hvis du har lyst skal du være velkommen til at kigge forbi min blog og deltag i konkurrencen om et armbånd :-) http://jadoreblog.dk/konkurrence-2

  Reply

 6. Tenna
  tirsdag 20. december, 2011 @ 17:31

  Typisk mænd at sige nej til det, selvom de selv forventer, at man nusser om dem og opvarter dem 24/7. :P

  Reply

 7. Sune
  tirsdag 20. december, 2011 @ 17:39

  Som første mand til at kommentere, så vil jeg påpege I kvinder da også har et utroligt behov til at blive nusset. Jeg vil gætte på at jeg bruger mere tid på at nusse min kæreste end nogen anden 'hobby' :)Hint til Nadia: Måske hvis han fik lov at se sin yndlingsserie i tv samtidig? virker for mig :)

  Reply

 8. Nadia
  onsdag 21. december, 2011 @ 08:13

  Nana: Ja, det er tarveligt… Men jeg tror heller ikke den anden taktik vil virke. Og tænk hvis den virkede den anden vej rundt!Tenna: Kasper er heldigvis ikke typen der skal vartes (ret meget) op :) Men derfor kunne han vel godt nusse ;)Sune: Jamen det er også RART! Og jeg er helt sikker på, Pia sætter pris på det ;)Du har helt ret med tv'et. Kasper nusser faktisk meget gerne, hvis han kan få lov til at se fodbold imens. Men det er så keeeedeligt at skulle kigge på… Og jeg bliver dødforskrækket, hver gang han råber af fjernsynet!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *