Skip to content

10 Comments

 1. Gry
  fredag 16. december, 2011 @ 08:55

  Åh som jeg kender det. Jeg kender en familie hvor de hvert år i november/starten af december trækker en seddel med en af de andres navne på, sådan at hver i familien får én gave og giver én gave. Har prøvet længe og hårdt at overtale min familie til det samme, men de nægter – irk.

  Reply

 2. Nadia
  fredag 16. december, 2011 @ 10:06

  Jeg kan faktisk også godt lide at give en masse gaver, så jeg tror ikke jeg ville være frisk på den idé :)Men altså… Du godeste hvor tager det meget TID!

  Reply

 3. Topsi
  fredag 16. december, 2011 @ 10:31

  Du er verdens mest nuttede gravhund, som jeg er meget enig med :)

  Reply

 4. stopdetdog
  fredag 16. december, 2011 @ 10:31

  Jeg er også vild med at give en masse gaver, men min familie er lige så rodet som din, så vi har faktisk efter mange år med MANGE timers gave-åbning valgt samme løsning som Gry fortæller om. Det er altså fantastisk, hvis du spørger mig. Selv for en der er vild med at give gaver…

  Reply

 5. Karina
  fredag 16. december, 2011 @ 11:03

  Jeg har det præcis lige sådan, hver gang jeg tror jeg er færdig vender jeg mig om og opdager en ny bunke :)

  Reply

 6. Deborah
  fredag 16. december, 2011 @ 11:05

  Jeg har kun købt 2 gaver i år. Så det var til at overse. Jeg ville heller ikke være med på at SKULLE begrænse mig. I år har jeg været nødt til det, men det er en anden snak.Men jeg tror ikke, du er den eneste, der har problemer med at nå det hele.

  Reply

 7. Nadia
  fredag 16. december, 2011 @ 11:47

  Topsi: Tak :) Hvis bare man kunne være gravhundenuttet ude i virkeligheden også…stopdetdog: Hm. Jeg er skeptisk, må jeg nok indrømme. Men hvis jeg efter 8 shoppingture og 2 gaver mere læser om det igen, kan det være jeg giver dig ret.Karina: JA! Det er SÅ irriterende. Men jeg bliver glad for det til jul (og det gør de forhåbentlig også ;)Deborah: Jeg har også måtte sænke prisniveauet lidt, for at få råd til det hele. Sådan er det bare nogen gange. Det er jo også tanken der tæller.

  Reply

 8. Hybel
  fredag 16. december, 2011 @ 20:16

  Derfor jeg har delt julegavekøb mellem November og December – således at jeg kun mangler 1 gave. Men det er så også den dyreste gave jeg mangler :D

  Reply

 9. superheltemor
  fredag 16. december, 2011 @ 23:41

  Haha – præcis sådan det er!

  Reply

 10. Nadia
  lørdag 17. december, 2011 @ 20:31

  Hybel: Ja, det er også smart! Jeg plejer at være færdig den 1. december, men sådan skulle det altså ikke gå i år ;)Superheltemor: Jeg krydser fingre for, vi når dem allesammen!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *