Skip to content

9 Comments

 1. Anonymous
  tirsdag 6. december, 2011 @ 08:13

  Din stakkel.. God bedring!! Håber det snart er overstået og at du kan bruge noget tid på at slappe af derhjemme.Jeg har forresten fået indviet det flotte krus :)/Christina

  Reply

 2. Cesilden
  tirsdag 6. december, 2011 @ 08:25

  Øv, god bedring! Håber du snart får det bedre! Havregrød med revet æble skulle være godt for maven.

  Reply

 3. nadia
  tirsdag 6. december, 2011 @ 10:43

  Med mindre folk læser med på DearOptimists.com ;)*nusser hunden bag øret*Egentlig har jeg læst ufattelig mange blogs, der handler om sygdom. Det er nok svært at un… hov vent, sarkasme selvom du er syg?

  Reply

 4. Anonymous
  tirsdag 6. december, 2011 @ 11:23

  Hej Nadia,Jeg faldt tilfældigt over din blog i går, og brugte ret meget af min arbejdsdag på at sidde og more mig kosteligt (undskyld chef, men jeg gad altså ikke rigtig!).Er selv farmaceut, arbejder i den onde medicinalindustri (her er rart, bare kom!), og har et ekstremt blødt punkt for gravhunde. Voksede op med en skidesur, men meget personlighedsrig ruhåret en af slagsen ved navn Bobbbi. Den var bedst til at spise og knurre.Du har fået en fan (mere). Er totalt forelsket i din streg, humor og persongalleriet.Vov vov og god bedring fra Hanne, kandidat fra 2003

  Reply

 5. Nadia
  tirsdag 6. december, 2011 @ 16:56

  Christina: Jeg holder fri i dag, kun for det skal blive bedre – så det har bare at hjælpe! :)Jeg håber du bliver glad for kruset :)Cesilden: Jeg har spist toast i dag. Det må være næsten lige så godt… Ikke? ;)Nadia: Jeg overvejede faktisk at lave en tegning om, hvordan vi må have smittet hinanden via internettet – for er der naturligvis ikke andet, der kan forklare, hvorfor så mange bloggere er syge for tiden. :)Hanne: Åh gravhunde… De ER bare gode til at spise. Selvom vores nu var mindst lige så gode til at sove ;)Tusind tak for din meget søde kommentar. Er det dig jeg skal plage om et job, når jeg engang er færdig? Ond medicinalindustri er lige mig! ;)

  Reply

 6. Anonymous
  tirsdag 6. december, 2011 @ 23:25

  God bedring, lille pus. Plejer ikke at skrive herinde, men synes du skulle have et thumbs up for en super blog :) Følger den næsten dagligt i min ellers stressede hverdag. Glæder mig til at speciale og byggeri er overstået, så vi kan cathce op. Chow

  Reply

 7. Nadia
  onsdag 7. december, 2011 @ 18:24

  Tak Chow :) Jeg synes det er hyggeligt du skriver, uanset hvor du gør det henne.Jeg glæder mig også, til du får lidt mere tid – jeg savnede dig sgu lidt til Linas fest ;)

  Reply

 8. Anonymous
  torsdag 8. december, 2011 @ 14:40

  Hvis du er til sådan noget kontor-nusser-registrerings-noget-på-en-mark-i-nærheden-af-Ballerup-hos-et-firma-med-et-farligt-dyr-som-logo, så ja. :-)

  Reply

 9. Nadia
  fredag 9. december, 2011 @ 08:09

  Jeg har aldrig haft noget imod hverken marker eller firmaer med farlige dyr som logo ;) Slet ikke faktisk.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *