Skip to content

6 Comments

 1. Kristine
  onsdag 21. december, 2011 @ 08:12

  Ha ha, kender følelsen. Jeg har løbet to gange om ugen og ikke spist sukker siden sommerferien, og har tabt mig… 1 (1!) kilo…

  Reply

 2. Anette
  onsdag 21. december, 2011 @ 08:26

  Ja, så har man én aften IKKE spist chips/slik og så kan man ikke engang se det dagen efter – hrmpf!

  Reply

 3. Kris
  onsdag 21. december, 2011 @ 14:40

  Ej hvad, virker din hulahopring heller ikke?! Min er også defekt: den masserer bare dellerne, så de bliver helt vildt dovne og magelige og sætter sig ekstra godt til rette.

  Reply

 4. Nadia
  onsdag 21. december, 2011 @ 16:43

  Kristine: Det er også ondt! Så er verden alligevel en kælling – ingen sukker i så lang tid, og så kedelige resultater!Anette: Ja, tarveligt ikke? Men altså, jeg har selvfølgelig også spist masser af sukker (kage, julekalenderslik osv), men altså, hvis jeg har så meget som kigget på mine løbesko, så bør det ikke tælle i kalorieregnskabet* ;)*Jeg tæller selvfølgelig kilojoule i virkeligheden. Det andet virker uvidenskabeligt…Kris: Den har faktisk virket fantastisk tidligere. Men okay, det var så også i kombination med laboratoriedage, hvor man stort set ikke sad ned i 8 timer…

  Reply

 5. Annie
  onsdag 21. december, 2011 @ 19:07

  Muskler vejer mere end fedt!! Da jeg begyndte at løbe sidste efterår, tabte jeg mig kun to kilo de første to måneder selvom jeg knoklede afsted hver anden dag. Men så blev alt mit tøj alligevel for stort og jeg kunne spise hvad jeg ville uden at de kunne ses på vægten (man blir SULTEN af at motionere!) og SÅ begyndte jeg at tabe mig.15-20 kilo blev det til. Og jeg er ogs sluppet af med vintersløvsind og PMS og er nu en ægte, nyfrelst løber! =)Undskyld. Umuligt at modstå fristelsen til at missionere.

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 22. december, 2011 @ 08:39

  Annie: Du er tilgivet ;)Jeg kan faktisk også rigtig godt lide at løbe, men jeg er dårlig til at holde det ved lige. Desværre. Nu prøver jeg så at starte op igen(-igen-igen-igen)…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *