Skip to content

13 Comments

 1. Anonymous
  mandag 5. december, 2011 @ 07:37

  Hvor er du sej! Jeg syntes det tog 100 år bare at lave til mig selv sidste weekend (=2 portioner, men alligevel)…Ses senere :)/Christina.

  Reply

 2. Lene
  mandag 5. december, 2011 @ 09:06

  Og så hiver den gamle husmor et godt råd op af mølposen ;-) Når risengrøden har kogt i ca 10 minutter, pakker du gryden ind i aviser og sætter den ind under dynerne i nogle timer, så har du lækker risengrød uden at det er brændt på :-)

  Reply

 3. Fie
  mandag 5. december, 2011 @ 09:16

  Åh, jeg kunne godt spise risengrød nu, for jeg har åbenbart fået gravhunde-syge :(

  Reply

 4. Nadia
  mandag 5. december, 2011 @ 09:40

  Christina: Ja, det tager jo FOR EVIGT!? Men det smager godt, så man må jo bare stå igennem.Lene: Det gør min mor også altid. Desværre synes jeg ikke, jeg havde tid til den metode. Jeg udskød madlavningen helt til sidste sekund.Fie: Gravhunde-syge? Neeeej! Skal vi ikke hellere opkalde alle de gode ting efter gravhunde?I øvrigt får ordet "gravhundesyge" mig bare til at tænke på den gang vores gravhund åd et gulvtæppe, der måtte opereres ud. Og det håber jeg altså ikke, du har gjort ;)

  Reply

 5. Fie
  mandag 5. december, 2011 @ 10:06

  Jeg tænkte mere på hvor syg du var og hvor meget jeg ligner den tegning, jeg lavede af scenariet. Tror ikke, at jeg har spist af gulvtæppet, men det er nu mest fordi jeg ikke har noget.

  Reply

 6. understjernerne
  mandag 5. december, 2011 @ 11:21

  Jeg laver den også altid på under-dynen-måden. Det er SÅ nemt. Og nu har jeg lyst til risengrød! Øv! Jeg glæder mig til at høre hvad de syntes om det!

  Reply

 7. Anonymous
  mandag 5. december, 2011 @ 16:32

  Kunne de så lide det!? :-)

  Reply

 8. Beam
  mandag 5. december, 2011 @ 16:51

  Åh-hå. Elsker dine tegninger og humoren. Skal selv ha' det i aften i mangel af bedre.

  Reply

 9. Frk. Smed
  mandag 5. december, 2011 @ 16:59

  Er det de samme studerende som du gav ål? :D Men turde de spise det, og kunne de lide det?

  Reply

 10. Irene
  mandag 5. december, 2011 @ 17:16

  Haha, åh ja, risengrød er hårdt for armene!Kunne de lide det?

  Reply

 11. Nadia
  mandag 5. december, 2011 @ 19:27

  Fie: God bedring så :) Og hold dig fra gulvtæpper!understjernerne/anonym/Irene: De kunne heldigvis godt lide det! Selvom de fandt ud af, de havde tilsvarende retter i deres egne lande. Som blev spist med syltetøj, og overhoved ikke havde noget med jul at gøre. Mere som en slags fattigmandsret (både i Holland, Schweiz og England).Beam: Det smager jo også dejligt :)Frk. Smed: Ja, det var nogle af de samme – ålen endte de nu også med at synes om. "Man skal bare ikke tænke på, hvad det er man spiser", som rådyret sagde. Så var risengrøden alligevel lidt mindre kontroversiel ;)

  Reply

 12. C'est La Vie By G.
  onsdag 7. december, 2011 @ 20:11

  Hvor er du betænksom at tilbyde, at lave risengrøden. Det er dødsygt at stå og røre og røre…Hvad sagde de til det? Blev de bidt i benet eller ? ;)

  Reply

 13. Nadia
  torsdag 8. december, 2011 @ 13:44

  Narh, de kunne godt lide det :) Men skuffende nok havde de alle tilsvarende retter derhjemme. Ikke juleretter, og ikke med kanelsukker, men cirka det samme.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *