Skip to content

6 Comments

 1. sara
  lørdag 7. januar, 2012 @ 10:10

  Jeg ved præcis hvordan du har det. Jeg er på vej ind til læsesalen, mens Malte og pigerne taler om at tage i Danmarks akvariet… jeg glæder mig til februar.

  Reply

 2. Nadia
  lørdag 7. januar, 2012 @ 10:17

  Danmarks Akvarium er ikke lige det mest spændende sted i verden, men jeg ville også helt klart foretrække det, fremfor en dag i læsesal. Især når Alma og Maria skal med.Jeg trøster mig med, dette er min sidste eksamensperiode nogensinde, og at jeg skal til fest i aften (selvom jeg muligvis fortryder evt. alkoholindtag i morgen, når jeg skal læse videre).

  Reply

 3. Albertesmor
  lørdag 7. januar, 2012 @ 12:58

  Jeg sad selv i julen og lavede opgave (for 7. Jul i træk) og tænkte: "stopper det for helvede aldrig?", men det gør det jo… For lige om lidt er specialet afleveret og så kan jeg sidde som arbejdsløs næste jul og tænke : "Giiiid jeg havde noget at lave!!!"

  Reply

 4. Rina
  lørdag 7. januar, 2012 @ 14:34

  Jow det gør, og når det gør så vil du føle en KÆMPE lettelse! Især efter specialet, man får et helt andet liv, når man er færdig med sine uddannelser :- )Rina: http://tanke-univers.blogspot.com/

  Reply

 5. Nana
  søndag 8. januar, 2012 @ 13:56

  Suk… Det er sjovt som man ca hvert halve år føler, at man er blevet en ny person – lige efter eksamenen selvfølgelig. Da jeg endelig kom ud i går, tog jeg mig selv i at synes, at Nørrebro med al dens vejarbejde er SÅ smuk og fantastisk… Okay, dårlig sammenligning – men det var et eksempel på, at næsten alt er bedre/smukkere end isolation og eksamenslæsning…Ferie om 3 dage, jubiii

  Reply

 6. Nadia
  søndag 8. januar, 2012 @ 15:20

  Albertesmor: Jeg synes vi skal krydse fingre for, ingen af os er arbejdsløse til næste jul – i stedet har vi en hyggelig juleferie, hvor vi kan have god samvittighed hele tiden, fordi vi ikke liiiige mangler at læse eller skrive noget :)Rina: Det tror jeg gerne – specialet er der dog lidt tid til endnu. Jeg skal skrive i et helt år.I første omgang glæder jeg mig bare til at slippe for de skriftlige eksamener :)Nana: Jeg ved PRÆCIS hvad du mener. Verden ser bare smukkere ud, når man ikke sidder hjemme i sin lejlighed og læser til eksamenen.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *