Skip to content

5 Comments

 1. Stine
  mandag 2. januar, 2012 @ 08:10

  Jeg har en eksamen i dag, kl 9. Som jeg regner med at dumpe…Årh, ferien er slet ikke lang nok!

  Reply

 2. Karina
  mandag 2. januar, 2012 @ 10:08

  Det går det ikke bedre af det er årets værste måneder!! Grå, triste og trælse og ja fyldt med eksamener :( Godt man har din blog at mundre sig med så :)

  Reply

 3. Nadia
  mandag 2. januar, 2012 @ 13:21

  Stine: Øv! Det er da også den dårligst placerede eksamensdato nogensinde!Jeg håber det gik godt – trods alt.Karina: Ja, jeg er også ret glad for min blog i den sammenhæng – den perfekte overspringshandling ;)

  Reply

 4. stopdetdog
  mandag 2. januar, 2012 @ 15:04

  er du forkølet? Eller er det en vredes-tåre?

  Reply

 5. Nadia
  mandag 2. januar, 2012 @ 15:07

  Forkølelse. Ligesom for at understrege, at det er ekstra synd for mig.Men jeg tror, jeg vil være lidt diskret lige nu… Øhm… Internettet virkede ikke på universitetet, og IT-afdelingen holder stadig ferie, så jeg er allerede hjemme igen. For at arbejde selvfølgelig. Liiiiiige om lidt altså…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *