Skip to content

9 Comments

 1. Lines linier
  onsdag 11. januar, 2012 @ 11:46

  Jo, men man skal jo også lige have lov at tanke sit intellekt op andre steder end i bøgerne ;-)

  Reply

 2. Astrid
  onsdag 11. januar, 2012 @ 14:49

  Sjovt nok er det også essensen af skrivning af vigtigt abstract til vigtig konference. Som der er deadline på lige om lidt. ØV!

  Reply

 3. Deborah
  onsdag 11. januar, 2012 @ 15:06

  Hi, hi, den kan jeg godt lide :-) – og man har vel lov at blive inspireret!

  Reply

 4. Cesilden
  onsdag 11. januar, 2012 @ 15:22

  Det er derfor jeg ikke har tv. Det ville ende helt galt. Til gengæld har jeg gennemgået alle bloggeres blogrolls her til formiddag. I stedet for at læse fonetik.

  Reply

 5. Anonymous
  onsdag 11. januar, 2012 @ 16:06

  Så sandt, så sandt! DR's formiddagsprogram er pludselig en guldgrube af spændende viden./Marina

  Reply

 6. Trine
  onsdag 11. januar, 2012 @ 17:28

  Jeg har seriøst taget skade af at læse op til litteraturhistroie 1. Min kæreste snakkede om Steffen Brandt (hvorfor gør man det??) og jeg prøvede at huske om han var fra barokken eller romantikken.Nej Trine. Han er disney-sanger. Nu er eksamen overstået, hurra!

  Reply

 7. Nadia
  onsdag 11. januar, 2012 @ 18:22

  Lines linier: Jeg håber du mener som i "man skal lade op" – for jeg fik ikke ret meget andet ud af formiddags-tv ;)Astrid: Uffff! Godt det ikke er mig!Deborah: Det har man altid ;)Cesilden: Jeg har store afhængighedsproblemer begge steder… Derhjemme ser jeg for meget tv, på kontoret spilder jeg for meget tid på internettet. Det var meget bedre, da firefox virkede og jeg havde leechblock!Marina: Ja, det er utroligt, hvad man kan udvikle en interesse for, når alternativet er eksamenslæsning ;)Trine: Gid det var mig. Jeg har stadig over to uger tilbage… (Steffen Brandt alligevel?)

  Reply

 8. Medic
  torsdag 12. januar, 2012 @ 21:03

  Wow hvor ser du dog bare ud til at hygge dig Nadia :-)

  Reply

 9. Nadia
  torsdag 12. januar, 2012 @ 21:41

  Ja, det bliver lidt for hyggeligt af og til ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *