Skip to content

6 Comments

 1. Anette
  mandag 16. januar, 2012 @ 15:25

  Skøn ballet-gravhund!Jeg vænner mig dog aldrig til at se den gravhund med tøj på – det ser sgu sådan lidt underligt ud.Foretrækker dig åbenbart nøgen…?!?

  Reply

 2. Nadia
  mandag 16. januar, 2012 @ 15:42

  Jeg ved hvad du mener… Jeg har det på samme måde. Der er bare noget unaturligt ved en gravhund med tøj på!

  Reply

 3. Julienne
  mandag 16. januar, 2012 @ 17:04

  Uhh hvor er du fin og "YES" jeg troede jeg var den eneste der ikke kunne holde en takt

  Reply

 4. Anonymous
  mandag 16. januar, 2012 @ 18:00

  Ha ha under min specialeskrivningsproces overvejede jeg at blive dekoratør i h&m; istedet for erhvervsjurist!!!!Det er sjovt så mange andre karrieremuligheder der pludselig bliver meget mere spændendeMen bare rolig- når specialet er på plads bliver du igen glad for dit karrierevalg:-)

  Reply

 5. Friller
  mandag 16. januar, 2012 @ 19:15

  Åhhr.. kender det.Kig forbi min fotokonkurence :)-Freja//frillersworld.blogspot.com Sød tegning :)

  Reply

 6. Nadia
  mandag 16. januar, 2012 @ 19:17

  Julienne: Det er et sørgeligt handicap – jeg er glad for at høre, jeg ikke er alene!Anonym: Ja, det er pudsigt som andre karriereveje pludselig virker mere attraktive…Det er dog ikke specialet, der generer mig. Det er to skriftlige eksamener (de sidste!) :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *