Skip to content

9 Comments

 1. Maja Højgaard
  tirsdag 3. januar, 2012 @ 08:32

  Jeg skal ud og løbe i dag når jeg er færdig med eksamenslæsningen. Vil du med?

  Reply

 2. Fie
  tirsdag 3. januar, 2012 @ 09:11

  Jeg løber personligt kun efter toget – det er jo så farligt at motionere, man hører kun om folk, der kommer galt af sted ;)

  Reply

 3. Nadia
  tirsdag 3. januar, 2012 @ 10:31

  Maja: Det er fristende… Men jeg løber pisselangsomt, bliver helt rød i hovedet efter 100 meter og kan garanteret ikke løbe 4 km i træk. Nåja og mit "løbetøj" er pissegrimt. Så måske du skal genoverveje dit tilbud ;)Fie: Jeg kan faktisk godt lide at løbe. Jeg synes bare det er virkelig svært at få løbeskoene på :)

  Reply

 4. RAV OG KRAT
  tirsdag 3. januar, 2012 @ 11:54

  Der sker jo ikke noget ved, at man har en sund tanke imens man spiser noget chokolade. Nytårsfortsæt er jeg stoppet med…tager livet som det kommer. En dejlig dag til dig – det er altid en fornøjelse at følge livets gang igennem dine tegninger ;-)

  Reply

 5. Nadia
  tirsdag 3. januar, 2012 @ 13:14

  Det er heller ikke så meget et nytårsforsæt som det er en forventning til året – den lyserøde bjørn er begyndt at løbe, så det ville jo være oplagt at løbe lidt med.Du må også have en rigtig god dag – det er altid en fornøjelse at læse søde kommentarer :)

  Reply

 6. Maja Højgaard
  tirsdag 3. januar, 2012 @ 18:50

  Jeg kan på det kraftigste advare at løbe sammen med kærester, hvis han er meget bedre…Måske i aften ikke er den rigtige aften at starte træning med storm og vindstød op til orkanstyrke alligevel.

  Reply

 7. Nadia
  tirsdag 3. januar, 2012 @ 19:01

  Indtil videre er jeg stadig bedre – han har aldrig rigtig løbet før. Desværre tror jeg, han hurtigt indhenter (og overhaler) mig!Tror du har ret mht. at løbe i dag. Det bliver en varm kop kakao foran tv'et i stedet…

  Reply

 8. City Chick
  torsdag 5. januar, 2012 @ 13:25

  Mmmmmmmm Toblerone!!

  Reply

 9. Nadia
  torsdag 5. januar, 2012 @ 16:27

  Kunne faktisk også godt spise en ekstra pakke lige nu…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *