Skip to content

20 Comments

 1. Anne Lotte
  onsdag 25. januar, 2012 @ 09:04

  Åh Hørsholm Skøjtehal. Det et mit gamle hood :-) So many memories …

  Reply

 2. Topsi
  onsdag 25. januar, 2012 @ 09:17

  Du er nu taget ud af mode-blogger kassen. Vil det der sige at man bliver bedre til at skøjte af at få sit eget par skøjter? I så fald vil jeg have par! – til at bruge i mit hood, Hørsholm selvfølgelig!

  Reply

 3. Nadia
  onsdag 25. januar, 2012 @ 09:19

  Jeg har kun været der én gang før, men det må da være super lækkert lige at have en skøjtehal i nærheden? (Altså, det har vi godt nok også her på Østerbro, man jeg kan simpelthen ikke hive Kasper ind i den oppustelige technohal. Desværre. Har prøvet.)

  Reply

 4. Fru Buur Bækgaard
  onsdag 25. januar, 2012 @ 09:20

  Det er det sejeste sponsorerede indlæg jeg har set!:oD

  Reply

 5. C'est La Vie By G.
  onsdag 25. januar, 2012 @ 09:24

  Hvor sejt! Rigtig god fornøjelse – glæder mig til at se, hvilke indlæg der kommer ud af du nu er på vej til at blive den første skøjtende gravhunde-prinsesse :)Dejlig dag!

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 25. januar, 2012 @ 09:25

  Ja, helt ærligt så synes jeg faktisk det var meget nemmere. Dels fordi det er skøjter til kunstskøjteløb, der har snørebånd og derfor kan strammes så de passer meget bedre ved anklerne, dels fordi de var nyslebne da jeg fik dem. Den bane jeg skøjtede på i går var i elendig tilstand, men man mærkede det slet ikke på samme måde. De gled bare lige igennem bunkerne af sne og dybe ridser i isen.Til gengæld blev det også lidt for nemt at få fart på – det skal jeg lige vænne mig til ;)Bor du i Hørsholm? Nice! Jeg kan virkelig godt lide den by!

  Reply

 7. Nadia
  onsdag 25. januar, 2012 @ 09:27

  Tak :DDet er jeg ritgig glad for at høre!

  Reply

 8. Nadia
  onsdag 25. januar, 2012 @ 09:28

  Ja, det bliver episk ;)Jeg glæder mig også ret meget til at få dem brugt – og til at Kasper også får et par. Så er det ikke kun mig, der kan skøjte når det passer mig :)I lige måde Gitte!

  Reply

 9. Kristines Dilemma
  onsdag 25. januar, 2012 @ 10:05

  haha elsker indlægget, og sponsorerede indlæg gør absolut intet når det er på den her måde det er på. God tur. Håber Kasper snart får en optur. Det andet går ikke i længden.

  Reply

 10. Carina
  onsdag 25. januar, 2012 @ 10:39

  Kom enten før de åbner eller en time efter åbningstid, ellers er køen uudholdelig

  Reply

 11. Nadia
  onsdag 25. januar, 2012 @ 10:48

  Jeg er rigtig glad for, der bliver taget godt imod det :) Tak!Kasper er generelt ret glad – bare vent til han også får et par skøjter, så skal han nok komme med ud på isen :)

  Reply

 12. Nadia
  onsdag 25. januar, 2012 @ 10:49

  Jeg har faktisk aldrig oplevet at stå i kø, hverken i København eller Hørsholm. Men er der ikke kun kø til skøjteudlejningen? For så behøver jeg jo ikke vente længe :)

  Reply

 13. Mona
  onsdag 25. januar, 2012 @ 13:08

  På Østerbro (sikkert også i Hørsholm…) kan man gå til undervisning. Kender et par stykker, der har gjort det – det skulle være helt fantastisk. Både måden at få rørt sig og fordi det er udfordrende, men på samme tid "nemt" at lære. Bare et tip – også selvom det er inde i den oppustede hal ;)

  Reply

 14. Nadia
  onsdag 25. januar, 2012 @ 17:18

  Det er da en god idé! Jeg har ikke noget problem med hallen – det er Kasper, der ikke synes den passer ind i hans billede af en kærestedate. (Og på en måde kan jeg godt se, hvad han mener, når det gælder romantik)

  Reply

 15. Deborah
  onsdag 25. januar, 2012 @ 20:45

  Som altid bare et supercool indlæg og jeg fik igen et billigt grin. Stakkels Kasper – han skal sgu stå model til lidt af hvert :-)

  Reply

 16. Nadia
  onsdag 25. januar, 2012 @ 20:51

  Ja, godt han er en meget tålmodig kæreste :D

  Reply

 17. Marianne
  torsdag 26. januar, 2012 @ 02:10

  Herlige skøjter Nadia :) og skønt at du nu kan skøjte uden at være afhængig af at skulle leje skøjter og alt det, der følger med.Endnu engang skønne tegninger, især af Skøjte-Nadia!

  Reply

 18. Nadia
  torsdag 26. januar, 2012 @ 09:04

  Ja, der er virkelig dejligt nu bare at kunne skøjte når man har lyst, uden at skulle tage hensyn til alt muligt andet :)Tak!

  Reply

 19. Esther
  torsdag 26. januar, 2012 @ 12:25

  Jeg blev lidt skuffet over at se et sponsoreret indlæg her :( Men det er selvfølgelig op til dig. Ellers synes jeg din blog er rigtig fed!

  Reply

 20. Nadia
  torsdag 26. januar, 2012 @ 14:00

  Ja, det er nok noget jeg vil se om der kan være plads til engang imellem i fremtiden. På samme måde som det er gjort her.Det bliver ikke en gang om ugen, og det bliver kun ting af en hvis kvalitet, som jeg synes passer ind her. Men jeg vil gerne sige ja til ting jeg ønsker mig og ikke har råd til, mod at smide et link ind her på bloggen.Jeg håber du lever med det :) Jeg lover det ikke kommer til at dominere herinde – jeg blogger stadig for kommentarene, ikke for de gratis gaver ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *