Skip to content

16 Comments

 1. Lene
  fredag 13. januar, 2012 @ 08:38

  I morgen er altid en god dag (eller noget) :-)

  Reply

 2. Topsi
  fredag 13. januar, 2012 @ 09:30

  Løbeture er overvurderet. Jeg gjorde det i går – i regn og blæst. Rigtig skidt og dum ide… Følger dig 100%

  Reply

 3. Lillebitteblog
  fredag 13. januar, 2012 @ 10:33

  Sådan har jeg det også…. Har endda fået løbegear i julegave, men det er altså for koldt og blæsende nu. Desuden er jeg lige i gang med at læse blogs, så nu har jeg ikke tid. Det er klart. Vi gør det i morgen ikk' ?! :-)

  Reply

 4. Anonymous
  fredag 13. januar, 2012 @ 10:37

  Måske det bare sådan noget her du kunne have lyst til? http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8&feature;=player_embeddedHader også og løbe, virkelig hader det. Men hende her, tør jo næsten ikke gøre andet end hvad hun siger. ;) Hun har også en dvd, men er ikke nået dertil endnu. Måske engang. eller noget. Hilsen Karina

  Reply

 5. Nadia
  fredag 13. januar, 2012 @ 11:18

  Lene: Ej, jeg gør det sgu. Det kan heller ikke være rigtig, at jeg er så doven, at det breder sig til bloggen…Lørdag. Jeg gør det lørdag!(eller noget…)Topsi: Man skulle ellers blive så pokkers frisk af sådan en løbetur? Du ved, man mærker naturen og alt sådan noget. Kom med lidt opmuntring ;)Lillebitteblog: JO! I morgen. Håber jeg.Karina: Men jeg kan faktisk godt lide at løbe, når jeg først er kommet ud. Jeg skal bare liiiiige tage mig sammen først ;)

  Reply

 6. Rina
  fredag 13. januar, 2012 @ 13:38

  Det er også et herre godt ord!!Rina: http://tanke-univers.blogspot.com/

  Reply

 7. Karina
  fredag 13. januar, 2012 @ 15:25

  Jamen fik du ikke også masse af motion på jagten igår?? ;)

  Reply

 8. Nadia
  fredag 13. januar, 2012 @ 17:51

  Rina: Det er i hvert fald nyttigt nogle gange…Karina: Det var en meget stillesiddende jagt :)

  Reply

 9. Medic
  fredag 13. januar, 2012 @ 23:41

  Nu ved du godt at motion er sundt ikke sandt Nadia??Måske skulle du bare gå en tur i rask trav med musik i ørerne i stedet for, det er lige så godt :-)Well det siger min erfaring mig ihverfald..Håber du kommer ud og får motioneret på et eller andet tidspunkt :-P

  Reply

 10. Nadia
  lørdag 14. januar, 2012 @ 11:34

  Jeg tror, jeg skulle have været ret dårligt begavet, før det ville have forbigået min opmærksomhed, at motion er sundt. Og det er altså heller ikke fordi, jeg er et tykt dyr, der aldrig bevæger mig :)Jeg gider ikke gå. Jeg synes det er alt kedeligt. Og som skrevet ovenfor kan jeg faktisk rigtig godt lide at løbe – jeg har bare svært ved at tage mig sammen til at tage løbetøjet på og komme ud af døren.

  Reply

 11. Maja Højgaard
  søndag 15. januar, 2012 @ 16:30

  Kom du ud? Lyder som om du mangler en plan. Du er sikkert rigtig god til at lave aftaler? Begynd at lave dem med dig selv. Iform.dk er fuld af planer!

  Reply

 12. Nadia
  søndag 15. januar, 2012 @ 22:48

  Nej, jeg kom ikke ud – men jeg har også en god undskyldning… Jeg har vredet min ankel. Jeg ved ikke hvordan det er sket, men den er hævet og gør ondt. Så jeg tænker den får lidt hvile.For at skabe lidt motivation har jeg i mellemtiden printet Spartas løbeprogram :) Det satser jeg på at gå i gang med om nogle dage. Forhåbentlig kan jeg så løbe en 15-20 km, når sommeren kommer :)

  Reply

 13. Medic
  mandag 16. januar, 2012 @ 20:51

  Nadia du må undskylde hvis det jeg skrev blev misforstået. Det var venligt ment og ikke for at være belærende eller noget. Jeg ville ikke såre dine følelser. Kan den lille søde gravhund tilgive mig??Jeg er selv en af dem der efter mange år uden motion er blevet nødt til at tage det op de sidste par år da kroppen begyndte at klage sig rigtig meget. Har desuden fået afvide at jeg til evig tid skal dyrke motion pga den diskusprolaps som jeg pådrog mig i september måned 2011. Mig der ellers plejede at hade motion :-P

  Reply

 14. Nadia
  mandag 16. januar, 2012 @ 21:05

  Hehe, ja, du er tilgivet ;) Jeg blev ikke sur eller noget.Jeg er heller ikke vild med motion, der indebærer jeg skal arbejde sammen med andre. Men f.eks løb og svømning passer mig fint. Gik dog kold i fitnesscenteret i sin tid. Det blev simpelthen for meget af det gode… Jeg håber du i det mindste slipper for den slags ;)

  Reply

 15. Medic
  mandag 16. januar, 2012 @ 21:52

  Jeg har fået en del øvelser som jeg skal lave på gulvet plus skal gå så meget som muligt.Dvs jeg kan ikke løbe, men er vildt glad for at gå ture i hurtig trav eller hvad du nu kalder det med musik i ørerne.Well jeg er igang med genoptræning og er nødt til 3 gange om ugen at troppe op i et fitnesscenter (selv om det ikke er det jeg bedst kan lide, er slet ikke glad for fitnesscentre). Men det er et fedt tilbud at få fra kommunen når man ikke har nogen ide om hvordan man skal blive genoptrænet :-)Er glad for at jeg har en lidelsesfælle mht fitnesscentre hehehe.Tak for at du tilgav mig søde lille gravhund :-)

  Reply

 16. Nadia
  tirsdag 17. januar, 2012 @ 10:03

  I det mindste skal du sikke ikke betale for dit fitnesscenter :) Mit var både røvsygt og dyrt – ikke den bedste kombination ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *