Skip to content

15 Comments

 1. Pigen88
  søndag 15. januar, 2012 @ 14:01

  Tror det er ganske normalt at have alle de bekymringer!Tænk hvis du slet ikke havde nogen… Ville det ikke være værre?Go sønda'

  Reply

 2. Fie
  søndag 15. januar, 2012 @ 14:02

  Eller måske vender han hjem og fortæller hvor forfærdeligt det hele har været og hvor meget han har savnet dig? Jeg har aldrig været sammen med nogen længe nok til at udlandet blev aktuelt, så jeg har ingen gode råd.

  Reply

 3. nadia
  søndag 15. januar, 2012 @ 14:27

  Du ligner en af de der gravhunde, gamle mennesker har. Dem som de trækker efter sig, fordi de er så bollerunde, at deres poter ikke kan nå jorden.Det er sådan, du ser ud på første tegning!Nadia – Nu i pleje hos gammel dame.

  Reply

 4. Anonymous
  søndag 15. januar, 2012 @ 14:44

  Nadia det er jo bare Tyskland! herre gud. Du kan da altid besøge ham og få en klammo pølse med på vejen.. Og når Kasper er smuttet, har du måske også mere overskud til at få besøg af en sød sød grå Gravhund. Mit navn det står med prikker, pas på de ikke stikker: ****** 10hi fn9s!

  Reply

 5. Topsi
  søndag 15. januar, 2012 @ 15:12

  Nu vil jeg jo helst ikke være pessimistisk, men billede 3 og 4 skete for mig – og det er ubærligt!!! Hold fast! Hold godt fast på din lyserøde bjørn. For jeg er sikker på at det kan lade sig gøre! :)

  Reply

 6. Prinsisse
  søndag 15. januar, 2012 @ 15:34

  Kan SÅ godt nikke genkendende til det, du skriver. Jeg sender min kæreste til Bogota i 4 måneder til marts (og inden det 3 uger i New York), og selv om vi har prøvet det før, slipper jeg ikke for Bekymringsfasen. For jeg hader virkelig at være adskilt. Jalousi og angsten for, at han dør fra mig og alt muligt er uundgåelig. Altså indtil jeg bevæger mig fra Bekymringsfasen ind i Uundgåelighedsfasen, hvor man bliver nødt til at overveje, at der også kan være fede ting ved, at kæresten er væk, for at holde det ud. Som f.eks. at man kan bruge en halv aften på at tude af glæde over at have sådan en kæreste, der tænker på en, selv om han er ude i verden. Eller at man kan bruge en hel fredag aften/nat halvsovende foran tv'et og med hånden i blandselvslik-posen, hvor man lige tager en mundfuld godter, hver gang man vågner halvt. UDEN nogen til at drille en med det…. Ja, bryg selv videre på listen. Er sikker på, du kan forestille dig gode scenarier, hvor det ikke lige er det fedeste at have kæreste i nærheden…

  Reply

 7. Deborah
  søndag 15. januar, 2012 @ 15:46

  Jeg kan sagtens følge alle dine bekymringer, men som sagt ovenfor af andre – det er helt normalt. Og jow, det ville da være værre, om du ingen havde. Og sidst men ikke mindst, ville det ikke genrere alle de skønne og søde tegninger :-)

  Reply

 8. Maja Højgaard
  søndag 15. januar, 2012 @ 16:01

  Sørg for at besøge ham tidligt og mød alle dem han møder. Så behøver han ikke "huske" at fortælle han har en kæreste, for de har alle sammen set dig. Gerne før du begynder at trøstespise…Spøg til side – det er meget nemmere at følge med på afstand, hvis du kan sætte ansigter på alle de nye navne.

  Reply

 9. Anonymous
  søndag 15. januar, 2012 @ 19:28

  Et citat der hjalp mig, da min kæreste boede i Paris i 1,5 år: Distance is to love, what wind is to fire. If it is a small fire, the wind will blow it out. If it is a big fire, the wind will only intensify it.Og det virker som om I to har et godt bål brændende ;o)Kh Ida

  Reply

 10. Iben
  søndag 15. januar, 2012 @ 20:15

  Hej Nadia, er lige faldet over din blog, og er fuldstændig forgabt – elsker dine illustrationer :DJust thought you should know ^_^

  Reply

 11. Stine
  søndag 15. januar, 2012 @ 21:05

  Fede-Nadia er A W E S O M E

  Reply

 12. Essie B.
  søndag 15. januar, 2012 @ 21:14

  Jeg er fuldstændig færdig over tyske Kerstin. Åh, du er god! Alting ordner sig! Det gør det bare. Alt det bedste fra Estrid

  Reply

 13. Nadia
  søndag 15. januar, 2012 @ 23:01

  Pigen88: Det er selvfølgelig en god pointe :)Fie: Det er næsten også ondt at håbe på, ikke? Men jeg håber i hvert fald, han tager mig med, hvis han tager afsted igen :)Nadia: Hvis jeg rent faktisk ender med at se sådan ud, må du gerne kalde mig Flæske-Nadia. Det skulle være et godt hint, tror jeg."Anonym": Jeg ved ikke, hvorfor du tilføjede prikkerne. Den var ret nem at gætte ;)Du burde kende mig godt nok til at vide, jeg OVERHOVEDET ikke skal have nogen pølse! Føj.Den grå gravhund skal være mere end velkommen i min lejlighed, når Kasper tager afsted :) Nogen skal jo fjerne edderkopper for mig, ikke?Topsi: Åh, det er ikke rart at høre. Jeg håber dog Kasper holder sig i skindet! Ellers får han bank… ;)Prinsisse: At han dør!?! Åh nej, det er en bekymring jeg slet ikke havde overvejet (endnu)! Hvad hvis nogen stikker ham ned? Og ingen bemærker han er forsvundet i tide? Og han så ligger og dør helt alene i Dresden?Så meget næring til min fantasi…Jeg tænker selvfølgelig også over de positive sider af sagen. Jeg har været ret ked af, han skal afsted, men jeg er faktisk nået dertil nu, hvor jeg godt kan se, det nok skal gå. Og at alting ikke behøver at være helt elendigt, bare fordi han ikke er her :)Deborah: Ja, det kommer helt sikkert en del tegninger ud af det :) Det er en god måde, at komme ud med det på, synes jeg.Maja: Det er et godt råd! Så er der heller ikke et mystisk navn et fantasere om (lidt a la Kerstin). Det er altid nemmere, når man kan se, det er helt normale mennesker han omgås.Ida: Det er et fint citat! Så må vi håbe, du har ret :)Iben: Tak! Jeg bliver så glad! Det vil jeg altid gerne vide :)Stine: Flæsket på den fede måde! Det bliver mit motto.Estrid: Det tror jeg også det skal :) Men Kerstin vil nok rode rundt i mine bekymringsfantasier lidt endnu ;)

  Reply

 14. Kimmie
  mandag 16. januar, 2012 @ 12:40

  Du kommer til at savne ham, men i det mindste er det bare Tyskland, så du kan besøge ham og købe billige cider med hjem. Talk about a win-win situation! Og du er færdig til sommer, så du kan rejse med ham lige hvor det skal være :)Du kan jo bruge din uddannelse i hele verden.Guldstjerne til mig for en ekstremt positiv kommentar :)

  Reply

 15. Nadia
  mandag 16. januar, 2012 @ 14:59

  Billig cider! Se, det havde jeg slet ikke overvejet!Du har helt klart fortjent en guldstjerne. Jeg håber du har ret!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *