Skip to content

12 Comments

 1. Mausling
  tirsdag 7. februar, 2012 @ 11:38

  Lusket, det ville jeg også ha' gjort :)

  Reply

 2. Nadia
  tirsdag 7. februar, 2012 @ 12:26

  Man må jo slå til, når chancen byder sig ikke? ;)Men det var selvfølgelig også heldigt nok, han var til at overtale, når det kom til stykket :)

  Reply

 3. Marianne
  tirsdag 7. februar, 2012 @ 12:47

  Det lyder rigtig godt og lækkert – skal helt sikkert derind en dag..Nu åbner Brødrene Price også restaurant i Tivoli og dér glæder jeg mig i hvert fald også til at komme og spise :)

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 7. februar, 2012 @ 17:47

  Det var virkelig lækkert! Mon ikke deres Tivoli-restaurant bliver lige så god? :)

  Reply

 5. Dizzydi
  tirsdag 7. februar, 2012 @ 21:06

  Årh mand, citrontærte…uhmmenum. Det kunne jeg godt bruge ligenu! :P

  Reply

 6. Frk. Smed
  tirsdag 7. februar, 2012 @ 21:36

  Har flere gange været inde og kigge på deres menukort (og savlet). Er kun lidt (læs: meget) misundelig. Hvad fik I at spise, udover citrontærten?Tror vidst det er på tide jeg får overtalt kæresten til at tage afsted :)

  Reply

 7. Nadia
  tirsdag 7. februar, 2012 @ 21:38

  Det kunne jeg også! Jeg skulle have købt en ekstra skive med hjem…

  Reply

 8. Nadia
  tirsdag 7. februar, 2012 @ 21:46

  Jeg fik skaldyrsbisque til forret og bøf stroganoff med kartoffelmos til hovedret. Kristian (grævlingen) fik salat med konfiteret and til forret og snuppede pommes frites til sin bøf stroganoff til hovedret.Jeg synes skaldyrsbisquen var lidt kraftig i smagen – den smagte godt, men jeg kunne ikke spise op. Hvilket viste sig at være meget godt, for det var nogle solide potioner. Resten af maden var bare… fantastisk. Og jeg bliver nødt til at nævne de der pommes frites – tror det er de bedste jeg nogensinde har smagt. Jeg fortrød (næsten) jeg ikke også havde bestilt det til.Næste gang vil jeg prøve deres anderilette til forret og deres bouillabaisse til hovedret (ingen dessert – det blev faktisk lidt for meget mad).Nå, det blev en meget lang tekst om mad jeg har spist, eller gerne vil spise. Min pointe er bare, at jeg på INGEN måde blev skuffet, og jeg havde ellers tårnhøje forventninger :)Så hvis jeg var dig, ville jeg skynde mig at overtale kæresten og booke et bord :D

  Reply

 9. Janni Pedersen
  onsdag 8. februar, 2012 @ 23:27

  SÅDAN skal det være ;)

  Reply

 10. Nadia
  torsdag 9. februar, 2012 @ 11:29

  Det synes jeg også! :)

  Reply

 11. Vanja
  torsdag 9. februar, 2012 @ 20:40

  Uhmmm citrontærte – jeg kunne lige spise tre – nok ikke uden at få det lidt ”mærkelig” bagefter – men citrontærte er altså bare min yndlingsret. Har man lyst til noget, skal man bare ”go for it”.

  Reply

 12. Nadia
  fredag 10. februar, 2012 @ 16:02

  I hvert fald en gang imellem. Jeg synes en var rigeligt, men så er det jo heldigt Kristian kunne spise den anden ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *