Skip to content

24 Comments

 1. Lise
  lørdag 25. februar, 2012 @ 15:20

  Jarlen er da for fedt! Det kan du slet ikke overtales til?

  Reply

 2. understjernerne
  lørdag 25. februar, 2012 @ 15:53

  Min kæreste synes vores baby skal hedde Oluf… uden pis. Så synes jeg nok liiiige at Kaspers forslag er bedre! ;)

  Reply

 3. Nadia
  lørdag 25. februar, 2012 @ 19:29

  Oluf!?! Men det er jo næsten synd for barnet. Du har helt ret, så hellere Caspian (som Kasper insisterer på, skal staves med K).

  Reply

 4. Nadia
  lørdag 25. februar, 2012 @ 19:32

  Nej… Jeg vil gerne have en tæve. Han må i det mindste finde på et mere feminint navn, hvis han vil gøre sig forhåbninger om at få lov til at navngive gravhund nr. 2.Hans sidste forslag var "Ridder Rejnar". Det kunne jeg trods alt bedre lide.

  Reply

 5. Juliette
  lørdag 25. februar, 2012 @ 19:46

  K-/Caspian vil nok – i hvert fald i de kommende par år – blive forbundet med den brystopererede Caspian Drumm, som har været den grumme mediemølle igennem og forhåbentlig er kommet godt ud på den anden side. Jeg tænkte i hvert fald straks på ham, da jeg læste ovenstående. Ikke, at det skal virke afskrækkende, for det er da et meget sødt og middelalder-agtigt-ridderligt navn ;)

  Reply

 6. understjernerne
  lørdag 25. februar, 2012 @ 19:48

  Næsten synd?! Det ville da være pissesynd! :pMen det er noget med at hans bedstefar eller sådan noget hed det. Hans storebror ville også have haft en dreng der hed det, men hans kone sagde at hun NÆGTEDE at amme et barn der hed Oluf. Heldigvis fik jeg ham sporet ind på nogle andre navne, så Oluf er lidt glemt :)

  Reply

 7. enterstainer
  lørdag 25. februar, 2012 @ 21:20

  Min kæreste har planer om at navngive sin fremtidige søn "Frodo", og han mener det seriøst!

  Reply

 8. Rikke
  søndag 26. februar, 2012 @ 00:42

  Lol … min kæreste vil virkelig gerne have vores søn skal hedde william efter hans morfar :) meen… så kommer mellemnavnet, et japansk navn der minder mig om en russisk diktator. Saburu eller noget i den stil lol – kan ikke en gang huske det. Det er bare ikke lige det navn jeg ville vælge haha… og han kan ikke overtales til et andet åbenbart lol

  Reply

 9. Anonymous
  søndag 26. februar, 2012 @ 07:26

  Jeg er så glad for at høre, at andre ligeledes har disse diskussioner med deres kærester. Jeg håber vi kan komme til enighed den dag, vi står ved døbefonten og ikke står og råber navne hver især. Tak for en god tegning/ Katrine

  Reply

 10. Nadia
  søndag 26. februar, 2012 @ 11:28

  Ja, ham har jeg også godt tænkt på. Jeg tror dog ikke, hans historie kommer til at dominere i børnehaven om nogle år – Caspian har da været et lidt populært babynavn på det seneste?Men altså… Det ændrer stadig ikke på, at jeg ikke synes at et evt. kommende barn skal opkaldes efter sin far.

  Reply

 11. Nadia
  søndag 26. februar, 2012 @ 11:23

  Uhhh hvad snakker I så om af navne nu? Jeg er nysgerrig :)

  Reply

 12. Nadia
  søndag 26. februar, 2012 @ 11:28

  Der ville jeg nok også sætte foden ned…

  Reply

 13. Nadia
  søndag 26. februar, 2012 @ 11:30

  Nu er jeg jo en sucker for alt japansk, så hos os er det MIG, der gerne ville snige et eksotisk lille mellemnavn ind ;)Men altså… Hvis Kasper og jeg en dag får et barn, så er der nok 50% chance for at ungen bliver lav, rødhåret, fregnet og får kruset/krøllet hår. Og så er der ingen grund til at give specielle navne oveni, vel?

  Reply

 14. Nadia
  søndag 26. februar, 2012 @ 11:34

  Jeg håber også, vi bliver enige en dag. Heldigvis har vi ikke ligefrem travlt – vi planlægger at få børn om 7 – 10 år.Det værste bliver efternavnet. I min familie får man moderens efternavn (tror det går tilbage til min tip-oldemor), i Kaspers familie er det faderens navn, der går videre.Men vigtigst af alt så har jeg et røvflot efternavn, og han hedder noget med -sen. Svært at acceptere, at børnene skulle have det kedeligste efternavn.

  Reply

 15. understjernerne
  søndag 26. februar, 2012 @ 12:47

  Lige nu hælder vi vist mest til Otto eller Viggo. Otto er mest hvis vi sku' være så heldige at bebsen arver min fars fine afrohår (som jeg jo IKKE fik!) Armen se det lige for dig… sårn en lille nougatfarvet baby med blå øjne og afrohår… jaja, jeg drømmer, sandsynligheden for at jeg får et barn med blå øjne er ikke særlig stor…Hvis det bliver en pige er vi lidt mere på røven. Jeg NÆGTER at kalde mit barn noget der som står på navnelisten inde på dst.dk… og indtil videre er alle mine yndligsnavne på den liste. Øv. Men jeg gider bare ikke have et barn som har samme navn som 4 andre i klassen. Det er ikke særlig fedt.

  Reply

 16. Nadia
  søndag 26. februar, 2012 @ 15:38

  Det kan jeg godt forstå – selvom jeg nu synes drengenavne er sværere. Ender altid ved klassiske Peter, Frederik og Christian. Har et lidt mere eksotisk bud i Elo, men den har Kasper for længst skudt ned…

  Reply

 17. Sune
  søndag 26. februar, 2012 @ 16:39

  hehehe, dét ligner min og Pias diskussion, synes du ikke at Sunine er et godt navn til en pige ;)

  Reply

 18. Rikke
  søndag 26. februar, 2012 @ 23:24

  Min kæreste er generelt vokset op med japansk og er 1/4 japaner, vil også gerne have et japansk navn ind selv … bare ikke et der minder om en rusisk diktators navn lmao. Elsker Miyuki eller noget i den stil til pigen. Det ville jeg ikke have noget imod :) … åh nej :) lol – håber det er de andre 50 % så haha – men synes nu ikke der er noget galt med rødt hår. Awesome farve. :D

  Reply

 19. Rikke Jakobsen
  mandag 27. februar, 2012 @ 08:36

  hehe jeg kan lige så tydeligt huske for et par år da vi sad hos nogle venner. Min kæreste proklamrede at vi var helt enige om at vores vørn fik mit mellemnavn og hans efternavn. Hmmmm, jeg kan nu aldrig huske vi har snakket om det, så det kom altså som lidt af en overraskelse. Men fair nok. Mit efternavn SKAL de have. Jeg er en eneste der kan føre det videre i familien, så der går jeg ikke på kompromis. Og så er det vel fair nok at de får hans efternavn (også selvom det er en helt almindeligt sen efternavn). Men meget fikst fra hans side af at vi ligesom undgik den diskution;-)

  Reply

 20. Nadia
  mandag 27. februar, 2012 @ 08:49

  Så synes jeg også, det virker lidt bedre – hvis ungen ser bare en smule japansk ud (og her vil jeg gerne indskyde, at jeg VIRKELIG godt kunne tænke mig et lidt japanskudseende barn. Hold nu kæft de er søde!), så er der jo ingen der vil tænke over et eksotisk mellemnavn.Til min blege, rødhårede unge vil det nok få en pædagog eller to til at løfte øjenbrynene og snakke om snobbede forældre, der bare ikke kan give deres barn et navn, der er unikt nok…Synes også den røde hårfarve klæder Kasper utrolig godt. Især fordi det er meget mørkt samtidig. Jeg har dog indset, at en lav, krølhåret, rødhåret), fregnet dreng måske ikke bliver klassens mest populære unge… Så lad os håbe på barnet ikke arver en kombination af de træk, eller i så fald bliver en pige ;)

  Reply

 21. Nadia
  mandag 27. februar, 2012 @ 08:50

  Det er i hvert fald kreativt Sune, så meget vil jeg give dig ;)

  Reply

 22. Nadia
  mandag 27. februar, 2012 @ 08:54

  Ja, så slap han nemt uden om den!Mit efternavn lyder desværre lige så dårligt (hvis ikke dårligere) som mellemnavn, som et -sen efternavn gør. Så vi kan ikke rigtig bruge en kombination, synes jeg.(Og ja, jeg ved det… Jeg tænker tåbeligt meget over de her navne, taget i betragtning af vi slet ikke er i nærheden af at skulle have børn… Tror det er en kvindeting?)

  Reply

 23. Kasper
  tirsdag 28. februar, 2012 @ 12:55

  Kasper Jr. eller Fornavn Kasper Efternavn er fuldt ud acceptable løsninger…

  Reply

 24. Nadia
  onsdag 29. februar, 2012 @ 19:34

  Der nedlægger jeg veto!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *