Skip to content

15 Comments

 1. pernille
  torsdag 16. februar, 2012 @ 09:00

  Naaj Nadia, du går ikke i skole vel. Det hedder studier ikke skole, og studerende ikke elev.Og jo det er vigtigt.

  Reply

 2. Nadia
  torsdag 16. februar, 2012 @ 09:05

  Ja, jeg ved det godt. Jeg har fået det at vide 100 gange gennem min tid på universitetet. Men det lyder bare så underligt i en sætning som denne:"da man ikke var på universitetet mindst 8 timer om dagen"…Ej det lyder sgu egentlig fint nok. Skifter det lige ud.

  Reply

 3. Fru Buur Bækgaard
  torsdag 16. februar, 2012 @ 09:21

  Frivilligt arbejde er helt klart for folk med super meget overskud.Og al respekt til dem der kan få det til at hænge sammen – men drop den dårlige samvittighed over at det ikke virker for dig. Ærlig talt, det hjælper jo ikke at hjælpe andre hvis du samtidig kører dig selv i sænk, siger jeg bare.Kh. en tidligere frivilligt arbejdende;o)

  Reply

 4. Jarlen
  torsdag 16. februar, 2012 @ 13:38

  Jeg har nu også altid kaldt det 'skole'. Det behøver ikke alt sammen være så fint og ophøjet :-)Hvis det er den 'lummeren' som jeg tænker på (hvilket det sagtens kunne være, med det klienten), ville jeg nok også have valgt det. Det er jo et godt tilbud :-)

  Reply

 5. Nadia
  torsdag 16. februar, 2012 @ 14:27

  Ja, jeg ved det godt. Jeg har slet, slet ikke overskud til det.Alligevel betyder det noget at vide, at børnene ikke kan få ordenlig hjælp til deres matematiklektier, hvis ikke jeg kommer derned.

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 16. februar, 2012 @ 14:29

  Det kunne det sikkert sagtens – det er Lummeren lige ved Lersø Parkallé. Vi blev mødt i døren med et "Hej piger – vi har glædet os til I kom! Er I til det hele eller hvad?" efterfulgt af en langtrukkent, sjofelt grin.Den slags sker ikke engang på Børges Bodega…

  Reply

 7. Anonymous
  torsdag 16. februar, 2012 @ 16:03

  Nadia, jeg elsker dig!Monica

  Reply

 8. Anonymous
  torsdag 16. februar, 2012 @ 16:22

  Er helt vild med tegningen af den vamle gris! Den er så sjov og godt tegnet!!

  Reply

 9. Cecilie L.
  torsdag 16. februar, 2012 @ 17:48

  Er det ikke lumskebuksen egentlig? Lummeren er måske bare slang :)

  Reply

 10. Nadia
  torsdag 16. februar, 2012 @ 19:46

  Monica, jeg synes også du er lidt ekstra sød!

  Reply

 11. Nadia
  torsdag 16. februar, 2012 @ 19:46

  Jo lige præcis :)

  Reply

 12. Nadia
  torsdag 16. februar, 2012 @ 19:47

  TAK! Jeg kan li' dig!(Hvis jeg selv skal sige det, så føler jeg også, jeg har fanget hans inderste væsen ret godt…)

  Reply

 13. Jarlen
  fredag 17. februar, 2012 @ 13:27

  Så er det lige præcis den jeg tænkte på. Det er også et godt ordentligt værtshus :-)

  Reply

 14. Josephine
  lørdag 6. april, 2013 @ 19:04

  Hehehe, du er nu sød. Og brune værtshuse er dejlige, skæve eksistenser and all.
  Mht. frivilligt arbejde, så, nu er det jo længe siden, men enig, hvis man ikke har overskud til det, så skal man ikke have dårlig samvittighed over det. Man kan hjælpe, når man kan, og så har man også gjort noget. Knus :)

  (og undskyld den der kommentar med pladerne, det kom vist til at lyde lidt surt, det var ikke meningen. Jeg er bare tusind år gammel og savner dengang, man hørte plader på værelserne og lavede blandede bånd og sådan noget. Håber du bærer over. Joken var jo sjov, hehe. Elsker din selvironi.)

  Reply

  • Nadia
   mandag 8. april, 2013 @ 09:11

   Det kom jeg også frem til, men først et halvt år senere. Nu er jeg stoppet helt med at komme dernede. Det er på en måde synd, for jeg vil gerne hjælpe, men jeg kunne ikke holde ud at have dårlig samvittighed, når jeg arbejdede længe eller af andre grunde ikke kunne overskue at møde op.

   Jeg opfattede slet ikke din anden kommentar som sur – det er helt okay, jeg køber også selv stadig mange cd’er ;)

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *