Skip to content

20 Comments

 1. mette
  onsdag 15. februar, 2012 @ 08:12

  Er du i tvivl så lad være, ellers komme de til at tjene lige så meget på dig, som de gør på mig…..og det er mildest talt pinligt at tænke på, at jeg vitterlig betaler for noget, jeg ikke bruger, at man dog aldrig bliver klogere, det fatter jeg ikke….eller så skal du alliere dig med nogle at træne sammen med, så man ikke kan melde fra.

  Reply

 2. Kasper
  onsdag 15. februar, 2012 @ 09:35

  Lav en træningsaftale (eller to) og kom afsted!

  Reply

 3. Nadia
  onsdag 15. februar, 2012 @ 09:50

  Hvis jeg køber det, skal jeg nok bruge det. Men det er også lidt dilemmaet for mig ;) Jeg ORKER ikke at svede i gruppe.På den anden side er det heller ikke imponerende, hvor meget jeg får løbet, så det er nok en god idé at melde sig ind, hvis der skal ske noget med min kondition.

  Reply

 4. Nadia
  onsdag 15. februar, 2012 @ 09:51

  Ja… Ja, jeg bliver jo nok nødt til det.

  Reply

 5. anne
  onsdag 15. februar, 2012 @ 10:02

  Eller bedre – lav en løbeaftale eller to og kom afsted – det er fedt fordi du får snakket med en god ven/veninde (du skal jo løbe i et tempo hvor man kan tale) hvilket man ikke kan til fitness, det er billigere (på længere sigt, du skal selvfølgelig lige investere i et løbesko, men de er jo på tilbud alle vegne), og du får frisk luft oven i købet win/win og WIN!

  Reply

 6. Karina
  onsdag 15. februar, 2012 @ 11:09

  Jeg kom til at melde mig ind for et par uger siden, skulle prøve det der spinning alle taler om. Nu render jeg derop 3-4 gange om ugen – haha, det er i hvert fald ikke mig de tjener på :-P Afsted med sig! :D

  Reply

 7. Rina
  onsdag 15. februar, 2012 @ 15:53

  Åh ja FW, altså det kostede mig en formue og jeg fik aldrig slæbt mig selv afsted. Tror man er født sådan, gener dem kan FW sgu ik gøre noget ved, er man doven er man doven :- )

  Reply

 8. noerrebro
  onsdag 15. februar, 2012 @ 17:15

  :D Din indre kritiker… Sjov type!Fitnessworld er fint – du skal bare melde dig til sjove hold og så ellers holder dig fra om eftermiddagen og aftenen, hvor der er fyldt med mennesker. Det behøver jo ikke være for at tabe sig. Det kan også være for at have det sjovt, være social med andre og blive mere sund :)

  Reply

 9. Nadia
  onsdag 15. februar, 2012 @ 22:14

  Jeg har allerede løbesko, og prøver at komme lidt ud engang imellem. Desværre bliver det sjældent til mere end en gang om ugen, og det er alt for lidt.Jeg kan ellers virkelig godt lide at løbe! Desværre er der ingen af mine venner, der gider løbe (med mig).

  Reply

 10. Nadia
  onsdag 15. februar, 2012 @ 22:31

  Jeg skal aldrig spinne – det tror jeg bestemt ikke er noget for mig :)Men lidt holdundervisning skulle man måske give en chance…

  Reply

 11. Nadia
  onsdag 15. februar, 2012 @ 22:31

  Det har du måske ret i :)Men måske det motiverer mig, at det koster penge uden grund, hvis jeg ikke bruger det?

  Reply

 12. Nadia
  onsdag 15. februar, 2012 @ 22:33

  Ja, ærgerligt han altid er så sinddsygt negativ… Hvad med lidt konstruktiv kritik for en gangs skyld?Åh, men jeg kan jo også nærmest kun træne eftermiddag og aften. Det der med at træne om morgenen før jeg møder – det kommer vist ikke til at ske…Det der med at jeg gerne vil tabe mig, er ikke et specielt dybtgående ønske. Men jeg ville virkelig gerne have en bedre kondition – og ikke mindst et lavere blodtryk (tak narkolepsimedicin…)

  Reply

 13. noerrebro
  torsdag 16. februar, 2012 @ 08:41

  Ah… ok, jamen, så find hold om aftenen. Og kom sent om aftenen – altså kl. 20.11 (altid kom på et skævt tidspunkt!), der er vist ikke helt så mange mennesker :) Ja, hvad med lige at kritisere ham tilbage igen? Du må jo være den ydre kritiker, med mindre det er en… bæver? :) Kan lige forestille mig det!

  Reply

 14. Nadia
  torsdag 16. februar, 2012 @ 09:10

  Ja, jeg kan lige se det for mig – en bæver og en pingvin der står og skændes over hovedet på en stakkels gravhund.På den anden side er gravhunden en ret positiv version af mig selv (eller… Den brokker sig i hvert fald ikke halvt så meget, som virkelighedsNadia), så den mangler vist ikke en positiv kritiker…

  Reply

 15. Sune
  fredag 17. februar, 2012 @ 18:30

  Hvis du orker at tage ind til City eller Nørrebro for at træne, så er Fresh Fitness meget billigt, der træner jeg når jeg ellers kan tage mig sammen :)

  Reply

 16. Nadia
  fredag 17. februar, 2012 @ 18:34

  Jeg får FARMA-rabat i Fitness World, så det er heller ikke fordi det er dyrt. Og der ligger jo en lige ved siden af vores lejlighed (nærmest), så det er dejligt overskueligt.Tror aldrig jeg kunne få taget mig sammen til at cykle langt ( = mere end 1,5 km) væk for at træne :)

  Reply

 17. Shm
  fredag 17. februar, 2012 @ 19:53

  Lav en træninsaftale med mig, hvis du melder dig ind! Jeg er selv meldt ind i FW, og kommer til en yogatime ca hveranden uge – så det koster vel 150 kr pr gang eller noget…

  Reply

 18. Nadia
  fredag 17. februar, 2012 @ 21:11

  Jeg er frisk. Har lige hentet mit kort i dag!

  Reply

 19. Anne Sofie
  lørdag 18. februar, 2012 @ 03:22

  Nu kan jeg se, at du allerede har meldt dig ind, så jeg vil ikke overtale dig, men bare anbefale noget. :) Jeg mener nemlig at kunne huske, at du bor på Amager? For så vil jeg virkelig anbefale FW-centeret på Lyongade! De har mange forskellige hold – både sene og meget tidlige, og der er aldrig overdrevet mange mennesker..Heller ikke om eftermiddagen og aften. Givet, de populære hold er gerne fyldt, men dog ikke så meget, at man falder over hinanden. Det er betragteligt bedre end Fitness.dk, hvor jeg tit endte på hold med kun 7 andre toptunede damer, der alle var MEGA gode og havde tjekket fitnesstøj. I FW er det generelt ikke et problem. Ahem. ;) Jeg er i øvrigt særligt vild med en instruktør der hedder Birthe Andersen. Hun har ret mange forskellige hold og var den, der overbeviste mig om, at det dér fitness faktisk godt kan være sjovt. Men ellers vil jeg anbefale en tour de hold, når nu du er ny. Prøv ALT! Lad som om du er i Tivoli.

  Reply

 20. Nadia
  lørdag 18. februar, 2012 @ 08:51

  Du husker lidt forkert, jeg bor på Østerbro. Så jeg tror der er lidt for langt ind til Amager, hvis jeg skal træne regelmæssigt.I Fitness.dk husker jeg også mest veltrænede folk, og nej, det var ikke særlig motiverende at stå at ligne en idiot ved siden af dem :) Det er meget rart at vide, det bliver anderledes her.Jeg vil forsøge at shoppe lidt rundt mellem holdene så :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *