Skip to content

18 Comments

 1. Irene
  søndag 19. februar, 2012 @ 09:57

  Du har trods alt kun en lille hund at skulle have med, skulle ikke være så svært. Du skulle prøve med en der er 55 cm over ryggen. Og straks blev dagen meget sjovere ;) Hæhæ ;)Hvad følger med hunden? Tænker hvis jeg skal slå det op på fb, så er det meget rart lige at kunne svare på, hvad der er med i…"købet".

  Reply

 2. Nadia
  søndag 19. februar, 2012 @ 10:04

  Gid det var så vel – jeg synes ikke ligefrem det vrimler med hundevenlige lejligheder i København :)Hvad der følger med? Altså stamtavle, chip og ormekur. Jeg ved ikke om den er vaccineret endnu, nogen foretrækker at vente.(Men det er altså ikke en udstillingshund)

  Reply

 3. Uden Relevans
  søndag 19. februar, 2012 @ 10:05

  de gamle havde en langhåret gravhund med stamtavle…arrig lille satan :)

  Reply

 4. Nadia
  søndag 19. februar, 2012 @ 10:18

  Min mormor avlede familiehunde og HADEDE folk der blev ved med at få deres arrige gravhunde til at yngle. Det giver racen et dårligt rygte.Jeg garanterer at den her gravhund aldrig kommer til at bide et menneske.(Vi havde selv en lidt skør og aggressiv gravhund en gang. Den angreb ALLE dyre, der ikke var vores anden gravhund Polka. En gang angreb den en ko… Idiot. Men uanset hvad, så har den aldrig nogensinde bidt et menneske. Selv ikke min lillebror, der ofte hev den hårdt i ører og hale, hvis han kunne komme afsted med det.)

  Reply

 5. Irene
  søndag 19. februar, 2012 @ 10:26

  Det ene sted jeg stod opskrevet, er schæfer nu også forbudt, så nu må jeg finde mig i at bo hjemme, til jeg har råd til hus efter uddannelse engang. Suk. Men hvad gør man ikke for sin hund :)Stamtavle hos dkk eller? :) Super, tak. Vil lige prøve.

  Reply

 6. Julie Stuhr
  søndag 19. februar, 2012 @ 10:38

  Det der må man altså ikke skrive, det frister jo!

  Reply

 7. Nadia
  søndag 19. februar, 2012 @ 10:38

  Jep, hos Dansk Kennelklub

  Reply

 8. Nadia
  søndag 19. februar, 2012 @ 10:39

  Jeg er også selv grotesk fristet!

  Reply

 9. Anonymous
  søndag 19. februar, 2012 @ 10:55

  Åh, Nadia, jeg krydser fingre for en stor, dejlig lejlighed, UDEN gravhundeforbud!!!!/Christina

  Reply

 10. Anonymous
  søndag 19. februar, 2012 @ 12:36

  Hvor kan man hente den søde lille hund? Og er det en tæve eller en han? :D

  Reply

 11. Nadia
  søndag 19. februar, 2012 @ 13:03

  Jeg tror desværre ikke vi når det, før gravhunden er afsat.Men en dag Christina, en dag!

  Reply

 12. Nadia
  søndag 19. februar, 2012 @ 13:04

  Det er en tæve. Den bor på en kennel på Midtsjælland – du kan sende en email, hvis du er interesseret :)

  Reply

 13. Camilla
  søndag 19. februar, 2012 @ 14:57

  Årh men altså, hvor du frister…! Vi må gerne have hund. Men…. Hvis det ikke var fordi, vi lige har fået kat (ganske uventet). Hvis det ikke var fordi, at jeg har sagt til min store pige, at når hun bliver 10 (altså om 3 år), så kan vi snakke om det igen. Hvis det ikke var fordi, vi bare slet ikke har tiden. Desværre alt for mange hvis'er :( Men sig endelig til, hvis det samme skulle ske om et par år eller tre :)

  Reply

 14. Nadia
  søndag 19. februar, 2012 @ 15:13

  Det skal jeg gøre :)Selvom… Gravhunde kan seriøst godt lide at tygge i katte.

  Reply

 15. Stop det dog
  mandag 20. februar, 2012 @ 10:36

  Neeeeeeeej for filan… Den ligner jo Carla?! Hvis det ikke var fordi at vi har fået Carla, så havde vi sagt ja tak (siger jeg men ved godt at den bedre halvdel havde sagt nej)… Ej Nadia, du må simpelthen flytte i en hundevenlig lejlighed.

  Reply

 16. Nadia
  mandag 20. februar, 2012 @ 20:08

  Ja, hvis bare jeg kunne finde en! Nævnte det kort for Kasper i går, men underligt nok var han overhovedet ikke interesseret i at flytte "bare så jeg kunne få en gravhund". Pfff!Nå, men han ombestemmer sig nok, når jeg har fundet den perfekte lejlighed, og når han har indset, jeg nok skal gå alle turene med den.Men indtil da:Er du nu HELT sikker på, du ikke lige trænger til en lille glathåret gravhund..? Carla har kun godt af lidt selskab ;)

  Reply

 17. Rosanna
  mandag 20. februar, 2012 @ 20:30

  Årrrhhh… hvis BARE jeg kunne overtale min mand til at vi fik endnu en gravhund…! Sådan en hvalp ville jo være perfekt legekammerat til min ….. æhem…VORES lille ét-årige James Bond-gravhund, ikke?hmmm… jeg må se at få overtalelsesevnen på overarbejde!

  Reply

 18. Nadia
  tirsdag 21. februar, 2012 @ 08:41

  Ja, prøv endelig! Jeg vil så gerne have, hun kan få et godt hjem.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *